Molett nők a strandon. Milyen fürdőruha a legelviselhetőbb látvány?
A "molett" nem egyértelmü, mert ha valakin van 5-10-15 kg fölösleg attól még nem egyformán oszlik el a többlet az illetön. Az, hogy milyen fürdöruha elönyösebb, az az adott nö alakjától nagy mértékben függ.
Alapesetben ami kizárt szerintem, az a bikini.
Én csak a tangát kerülném.
Szerintem semmi baj egy jó fazonú bikinivel csak nem kell 150 pánt rá, mert úgy kötözött sonka hatást kelt (de azt plöttyedt vékony lányokon is).
Nagyon nem mindegy, hogy az adott hölgy melyik területen erősebb, arányos vagy sem. Én mindenképp így választanák fürdőruhát.
A legjobb választás a térdig érő bő gatya amit a hiú kisfiúk viselnek.
Az olyan mint egy függöny magad körül és ezáltal mindent eltakar.
F
Szerintem az egyberészes fürdőruha a jó választás.
" De tegnap néztem a strandon, hogy mennyi elhízott nő van..."
Igen, mivel hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.
hármas vajon erre veri? minden strandos kérdés alatt megjelenik...
szerintem a tankini, de nagyon alkattól függ... ha valaki minden irányban szétfolyik, azon nem segít semmilyen szabás
Egy feszesebb telt kb bármilyen fürdőruhát felvehet. Kivéve persze a nagyon minimálisan takaró darabokat.
Szóval inkább plottyedtseg mértéken múlik, hogy 2 részes, egyreszes vagy takarosabb tankini.
6-os.
És ez mire utal? A jólétre. Dübörög a gazdaság és ezért van pénz élelemre.
A mindenki sovány lenne az a szegénységet tükrözné hogy nincs mit enni.
7-es.
Ha ilyen jó megfigyelő vagy akkor te is erre ujjazod magad mert különben honnan tudnád hogy itt vagyok e ha te sem lennél..?
A tippjeimet pedig a hiú kisfiúk divatjánól merítem mert ők csomagolják magukat harangba nehogy észrevegyék őket csípőtől térdig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!