Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett nők a strandon. Milyen...

Molett nők a strandon. Milyen fürdőruha a legelviselhetőbb látvány?

Figyelt kérdés
Persze, tudom leginkább ha nem duci. De tegnap néztem a strandon, hogy mennyi elhízott nő van és mennyi különböző ruha. Szerintetek melyik a "legilendőbb", legkevésbé megbotránkoztató? (egybereszes fürdőruha, bikini, tankini, nadrágos, szoknyás, hálós...)
2019. jún. 23. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

tényleg sokba függ attól hogy hova hízol és mennyi felesleg van rajtad.

pl ha hasra akkor jó a tankini de ha combra-fenékre akkor mehet a bikini is szerintem ,100 kg felett viszonyt egybe részes (ez nagyon szélsőséges ) +strand lepel.

Az is befolyásolhatja döntést hány éves vagy/ milyen a bőröd állapota (striák,ráncok,nyúlások stb )

2019. jún. 24. 16:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2019. jún. 24. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Ne ugorjatok be a 20onakárhány százalékosnak, elég egyértelmű, hogy csak provokálni jött. Hagyjátok figyelmen kívül.
2019. jún. 24. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Bármit felvehetnek amiben jól érzik magukat, miért kellene már megsülniük nyáron. Egyedül azt mondanám, hogy a méretre nagyon figyeljenek, azaz, hogy a méretüknek megfelelő nagyságú darabokat viseljék. Ne gyömöszöljék be magukat jóval kisebb darabokba. Ha pedig mégis takargatni akarják magukat akkor egy strandkendőt nagyon sokféle kreatív módon lehet hordani.
2019. jún. 24. 19:29
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

15.

Ami a személyeskedést illeti nem én hülyéztelek le! Hogy mibe kötöttem bele az szerinted kötöszködés szerintem vélemény nyílvánítás.

Ha egészseges vagyok akkor miért halnek meg? Mi indokolná?

Ha pedig úgy lenne hogy a saját vizeletemben fetrengenék nyugodt lehetsz nem sokáig tartana.... ha metszed mire gondolok.

Amúgy a magadfajta öntudatos egészség mániással még szóba sem érdemes állni épp úgy mint a hívőkkel mert meg vagytok vezetve.

A te magyarázatod szerint “régen más világ volt a levegő is jobb volt” talán inkább megszületni sem érdemes mert az egész élet csak egy nagy gond.

A 18-as már eléggé beteg lehet üldözési mánia amiben szenved, mindenhová engem képzel a szerencsétlen.

Annyit üzennék ami a pontszámomat illeti “ a kirekesztettek az igazság harcosai”...

2019. jún. 24. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Hiába vergődsz, azzal, hogy ugyanazt leírod, amit én, nem mész semmire, elég feltűnő vagy a minimális százalékaiddal, és a beszédstílusoddal. Bár szerintem pont ez a célod, szóval nem értem mit nyávogsz.
2019. jún. 25. 16:13
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
ezzel a taggal itt amúgy nem az a gáz, hogy szabadon kószálhat az interneten, hanem hogy jó eséllyel a valós világban is ki van engedve, ahelyett hogy egy ápoló őrizné lakat alatt....
2019. jún. 26. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Bizony-bizony, és örüljetek,hogy nem ismerjük egymást, és részemről sajnos nem találkozunk...
2019. júl. 4. 10:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Hú, hogy fenyeget. Jujuj. Most aztán meg vagyunk ijedve.
2019. júl. 4. 11:10
 20/21 anonim ***** válasza:
A tankini nem jó, mert kint lehet belőle a köldöke és az ízléstelen szerintem. Egyberészes de miniszoknyásba láttam egy molettebb nőt de az annyira cuki és csinos volt látásra hogy rajtamaradt a tekintetem.
2019. júl. 25. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!