Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Baj hogy Férfi letemre...

Az Baj hogy Férfi letemre szeretem a harisnyákat?

Figyelt kérdés
Tudom furán hangzik, de nem tudom hogy ez ellen mit lehetne tenni. Egyszerűen amikor meglátok egy nekem valamivel szimpatikusabb lányt harisnyában akkor felizgatom magam rajata. Emellett még szívesen hordom is ezeket otthon. És sokszor kínosan érzem magam mikor felveszem de ennek ellenére élvezem is. Attól félek hogy ez kihatással lehet majd a párkapcsolatomra. Ti mit gondoltok erről, próbáljam elnyomni ezeket a vágyakat vagy fogadjam el magam ilyennek?

2020. júl. 14. 07:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Semmi gond, nem vagyunk egyformák.
2020. júl. 21. 11:04
 32/37 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, és így igaz!

De az az igazság, hogy én valamiért idegenkedem a nejlonharisnyától.Egyszer felpróbáltam otthon egy sima fekete 50 denest, de olyan érzésem volt, mintha mezítláb lennék a szobában.Aztán ráhúztam egy zoknit, majd a farmert, és kimentem az udvarra, de ez teljesen más volt, nem adta meg azt a megszokott érzést,mint a pamutharisnya.Nekem az valahogy nem bejövős dolog a nejlonharisnya.Sajnálom!Meg hamar kiszakad, nem igazán tartós, mint a pamut.Így azt meghagyom az asszonynak.De ő is csak akkor veszi fel a harisnyát, ha az alkalom megkívánja.Télen meg ő is pamutharit vesz fel a nadrágja alá!

2020. júl. 21. 12:50
 33/37 anonim ***** válasza:
83%
Valószínű tényleg egy sima nejlont próbáltál, ezért ez a rossz tapasztalat. Hidd el a microfibrás ahhoz képest ég és föld! Nem beszélve a 3D kötésű mikroszálasokról. Szerintem azok a legjobbak!
2020. júl. 21. 14:40
 34/37 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne baj? Igaz, hogy gyártanak férfi harisnyanadrágot is, de az nagyságrenddel drágább. A női elfogadható árú. Én is a páromtól kaptam először egy 20 DEN-est, megtetszett, és azóta hordok. Télen vastagabbat.
2020. júl. 21. 14:44
 35/37 anonim ***** válasza:
70%

32.

Én anno a feleségemtől kaptam egy 20 denest, nekem is először fura volt, ahogy írtad te is olyan mintha meztelen lennék és a parkettán csúszott a talpam meg a cipőkben,de hamar megszoktam, most már tetszik is.

Nadrág alatt nekem azért elég mert a munkám során kint is vagyok meg bent az irodába, ott viszont egy vastagabb már meleg volna, a hőérzete sem egyforma az embereknek.

2020. júl. 21. 19:16
 36/37 anonim ***** válasza:
53%
Ki- ki hordja azt a harisnyát, ami eddig is bejött neki!
2020. júl. 21. 20:10
 37/37 anonim ***** válasza:
89%

Akkor lesz a harisnya nagy dolog, ha nagy dolgot csinálsz belőle. Valójában nem nagyon érdekel senkit. Nadrág alatt semelyik nem látszik. Rövidnadrág alatt a testszínű nejlon nem feltűnő, a vastag fajtákról meg nem nagyon mondja meg senki, hogy nem futó, vagy biciklis cucc.

A barátnőd előtt azért majd ne ezzel nyiss. Intézd úgy, hogy amikor észreveszi, akkor számodra a világ legtermészetesebb dolga legyen, hogy van rajtad harisnya.

2020. júl. 23. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!