Az Baj hogy Férfi letemre szeretem a harisnyákat?
Tudom, és így igaz!
De az az igazság, hogy én valamiért idegenkedem a nejlonharisnyától.Egyszer felpróbáltam otthon egy sima fekete 50 denest, de olyan érzésem volt, mintha mezítláb lennék a szobában.Aztán ráhúztam egy zoknit, majd a farmert, és kimentem az udvarra, de ez teljesen más volt, nem adta meg azt a megszokott érzést,mint a pamutharisnya.Nekem az valahogy nem bejövős dolog a nejlonharisnya.Sajnálom!Meg hamar kiszakad, nem igazán tartós, mint a pamut.Így azt meghagyom az asszonynak.De ő is csak akkor veszi fel a harisnyát, ha az alkalom megkívánja.Télen meg ő is pamutharit vesz fel a nadrágja alá!
32.
Én anno a feleségemtől kaptam egy 20 denest, nekem is először fura volt, ahogy írtad te is olyan mintha meztelen lennék és a parkettán csúszott a talpam meg a cipőkben,de hamar megszoktam, most már tetszik is.
Nadrág alatt nekem azért elég mert a munkám során kint is vagyok meg bent az irodába, ott viszont egy vastagabb már meleg volna, a hőérzete sem egyforma az embereknek.
Akkor lesz a harisnya nagy dolog, ha nagy dolgot csinálsz belőle. Valójában nem nagyon érdekel senkit. Nadrág alatt semelyik nem látszik. Rövidnadrág alatt a testszínű nejlon nem feltűnő, a vastag fajtákról meg nem nagyon mondja meg senki, hogy nem futó, vagy biciklis cucc.
A barátnőd előtt azért majd ne ezzel nyiss. Intézd úgy, hogy amikor észreveszi, akkor számodra a világ legtermészetesebb dolga legyen, hogy van rajtad harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!