Tudom furán hangzik, de nem tudom hogy ez ellen mit lehetne tenni. Egyszerűen amikor meglátok egy nekem valamivel szimpatikusabb lányt harisnyában akkor felizgatom magam rajata. Emellett még szívesen hordom is ezeket otthon. És sokszor kínosan érzem magam mikor felveszem de ennek ellenére élvezem is. Attól félek hogy ez kihatással lehet majd a párkapcsolatomra. Ti mit gondoltok erről, próbáljam elnyomni ezeket a vágyakat vagy fogadjam el magam ilyennek?
Nyugi, attol nem kell tartanod, hogy neked valaha is parkapcsolatod lesz :) gaz mar igy is, hogy meg mindig szuz vagy ennyi idosen.
2020. júl. 14. 08:18
2/37 anonim válasza:
A harisnya nem nagy dolog, másnak is bejön, hordja.
1es akkor a ffi ruhákat hordó nőkre is igaz, mert itt is gyakran írják, hogy tetszik nekik ez-az és hordják.
2020. júl. 14. 08:45
3/37 anonim válasza:
Szeretettel ajánlom A dán lány című filmet. Ott is így kezdődik a dolog...
2020. júl. 14. 09:44
4/37 anonim válasza:
Csajok között is van aki harisnya mániás,élvezi ha abban lehet. Nem tartom cikinek, elvégre a harisnya nem nagy dolog.
2020. júl. 14. 09:49
5/37 anonim válasza:
Nem gáz. Legalábbis nem nyilvános helyen. Itt is sok fiú írja hogy hord harisnyát. Ha valaki szeret, elfogad harisnyában is.
2020. júl. 14. 10:27
6/37 anonim válasza:
Ez egy tisztességes hozzászólás az utolsótol, így kellene mindenkinek. Nem pedig jönni a bú..kodással, meg a hasonlókkal.
2020. júl. 14. 11:55
7/37 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van egy kis beütése amivel együtt lehet élni, csak nagyon nem kell reklámozni. Pl párom szereti a selyem-szatén anyagot, rajtam főleg, meg magán is hordani, DE nem visszük túlzásba, max ha kettesben vagyunk.
Tehát te is hordhatsz, csak utcán ne látszódjon, meg ne reklámozd mert akkor könnyen másnak nézhetnek.
Viszont szerintem találhatsz magad mellé egy olyan lányt aki szívesen vesz fel harisnyát kedvedért és ha már meg van a hangsúly akkor pl felvetheted nek te is felvennél ha együtt vagytok.
2020. júl. 14. 12:37
8/37 anonim válasza:
7/van aki zokni fétises, akkor zoknit se hordjanak a pasik?
2020. júl. 14. 13:05
9/37 anonim válasza:
7. Jól írta a 8-as.
Miért kéne egy ruhát dugdosni?
A csajok sem a bokor takarásában viselik a férfi ruhákat!
És vannak páran mint tudjuk most is van új téma ezzel kapcsolatban.
2020. júl. 15. 11:38
10/37 anonim válasza:
Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok. És ez már tönkreteszi az életem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!