Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Baj hogy Férfi letemre...

Az Baj hogy Férfi letemre szeretem a harisnyákat?

Figyelt kérdés
Tudom furán hangzik, de nem tudom hogy ez ellen mit lehetne tenni. Egyszerűen amikor meglátok egy nekem valamivel szimpatikusabb lányt harisnyában akkor felizgatom magam rajata. Emellett még szívesen hordom is ezeket otthon. És sokszor kínosan érzem magam mikor felveszem de ennek ellenére élvezem is. Attól félek hogy ez kihatással lehet majd a párkapcsolatomra. Ti mit gondoltok erről, próbáljam elnyomni ezeket a vágyakat vagy fogadjam el magam ilyennek?

2020. júl. 14. 07:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok, egy fórumon olvastam a témáról, hogy egyre többen hordanak harisnyanadrágot a fiúk között is és már régóta gyártják a "pasihari"-t, amit lehet kapni is állítólag. Mi is nagyon sokat szoktunk kirándulni még télen is és őszintén szólva, nekem is eszembe jutott már, hogy vegyek a páromnak egy harisnyát, mert tudom hogy elég fázós típus, de féltem vele előhozakodni, mert ez mégsem mindennapi dolog, legalábbis a számomra. Ti hallottatok a témáról? Nekem meglepő volt ilyesmiről olvasni.

Szerintem nézz körül vadászboltokban, vagy túrafelszerést árusítóknál. Biztosan hogy ki van már találva valami hasonló. Én olyasmi harisnyára emlékszem, aminek nincs lábfeje. Tiszta balettáncos szerkó.

2020. júl. 15. 14:29
 12/37 anonim ***** válasza:
91%

11.

Ne bonyolítsd túl, én anno a feleségemtől kaptam párat az övéi közül, aztán annyira bevált hogy vett még plusz darabokat.

Mondanom sem kell hogy női , de ennek noncs jelentősége , csupán talán annyi hogy kényelmesebb mint a férfi változat, olcsóbb és mindenhol lehet kapni.

2020. júl. 15. 14:54
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem baj, teljesen normális dolog.
2020. júl. 16. 13:05
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Fiúk aki hord nylonharisnyat, annak javaslom, hogy nehogy már boxeralsora húza mert nagyon kényelmetlen.Alsonemu nélkül a leg kényelmeseb vagy bugyival.
2020. júl. 16. 13:11
 15/37 anonim ***** válasza:
86%
Bugyival tényleg jobb. A boxer alsó szára mindig felcsúszik.
2020. júl. 16. 14:08
 16/37 anonim ***** válasza:
88%
Én bodyt veszek fel fehérneműként, így nem kell a trikóval külön vacakolni.
2020. júl. 16. 14:12
 17/37 anonim ***** válasza:
90%

Ez természetes!

Fecskére veszem én is, nagyon kényelmes mert nem mozog semmi.

2020. júl. 16. 14:28
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Én már boxert nemhordok elszoktam tőle kényelmetlen volt, már csak bugyit hordok.
2020. júl. 16. 18:14
 19/37 anonim ***** válasza:
90%
Nincs abból semmi, én is szoktam hidegben, nem fétis miatt, csak praktikus. Melegít de mégsem lesz michlein gumiember érzésem tőle tőle.
2020. júl. 17. 13:59
 20/37 anonim ***** válasza:
82%
Télen vagy ha hideg hűvös idő van, nálam is alap öltözék a harisnyanadrág, mondjuk én csak a pamutot tudom magamon el viselni. És mások nemi identitási hozzá állása, meg a b...zást hangsúlyozó majmokkal nem foglalkozom!! A harisnya amúgy is unisex az veszi fel akinek szüksége van rá.
2020. júl. 18. 05:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!