Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Baj hogy Férfi letemre...

Az Baj hogy Férfi letemre szeretem a harisnyákat?

Figyelt kérdés
Tudom furán hangzik, de nem tudom hogy ez ellen mit lehetne tenni. Egyszerűen amikor meglátok egy nekem valamivel szimpatikusabb lányt harisnyában akkor felizgatom magam rajata. Emellett még szívesen hordom is ezeket otthon. És sokszor kínosan érzem magam mikor felveszem de ennek ellenére élvezem is. Attól félek hogy ez kihatással lehet majd a párkapcsolatomra. Ti mit gondoltok erről, próbáljam elnyomni ezeket a vágyakat vagy fogadjam el magam ilyennek?

2020. júl. 14. 07:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok 40F.
2020. júl. 18. 05:53
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem uniszex a harisnya hanem női 😅
2020. júl. 18. 08:55
 23/37 anonim ***** válasza:
83%
Már miért lenne női??
2020. júl. 18. 09:23
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
É n is nagyon szeretem a női harisnyákat már gyerek korom óta , de persze borotvált labal.
2020. júl. 18. 15:50
 25/37 anonim ***** válasza:
35%
Mert nőknek való ruhadarab?🙄
2020. júl. 18. 22:25
 26/37 anonim ***** válasza:
90%
Lehet női(amúgy eredetileg férfiak hordták...), mindenesetre praktikus fiúnak is és nadrág alatt úgyse látszik.
2020. júl. 19. 23:49
 27/37 anonim ***** válasza:
10%

Semmi baj, egyszerűen harisnyamániás az ember, ennyi az egész!Én férfi létemre ilyet szoktam hordani a halász, vagy rövidnadrághoz, mert összedörzsölődnek a combjaim, és nagyon tud fájni!Ezzel orvosolják ezt a problémát :

[link]

Van aki megbámul,de nem érdekel.Nekem ez a kényelmes, a fehér meg nem szívja be a meleget, és ez pamut, úgyhogy szellőzik is!A nejlonharisnyái nem tudom magamon elképzelni sehogyan sem!

2020. júl. 21. 08:30
 28/37 anonim ***** válasza:
76%

Pedig hidd el nekem, EZ nem szellőzik, mert magába szívja a nedvességet.

Nem bántásból mondom, de próbálj ki egy 60-100 DEN-es mikroszálasat. Hidd el, az is borzasztó komfortos és nem fogod nejlonnak érezni. Szerintem abban még kevésbé fognak megbámulni.

2020. júl. 21. 08:57
 29/37 anonim ***** válasza:
70%

Én csak vékony nejlont hordok, azt találtam a legkomfortosabbnak,kényelmesebbnek.

Kint még szigetel is, bent meg nem sülök bele.

Ha megizzadnék könnyebben szárad mert nem tartja a nedvességet.

F.

2020. júl. 21. 09:49
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
Sajnálom, én ezt a fajta pamutharinyát szeretem!Ez jön be!
2020. júl. 21. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!