Mi a véleményetek arról, hogy férfi létemre szoktam női tangát hordani? Nem vagyok meleg.
Figyelt kérdés
22/F vagyok és régóta felfigyeltem a tanga viseletre, nagyon izgatónak tartottam a lányokon, mindig érdekelt, hogy milyen lehet egész nap egy ilyen viseletben lenni, kényelmes-e? Így aztán történt az úgy, hogy rendeltem magamnak egy női tangát kipróbálás képp, és annyira megtetszett, hogy azóta rendszeresen hordom alváshoz, vagy akár a hétköznapokon is.2020. júl. 13. 16:48
11/14 anonim válasza:
Érdekes hogy nem rég volt itt hasonló kérdés, rengeteg hozzászólással, és ott kb az 50% tól is több volt nem negatív válasz, ellentétben most itt szinte csak az van.
De azért tényleg nevetséges a nagy része, nem ismerkednék vele, meg el hajtaná a másikat stb. Ez az ami inkább számomra vissza taszító!!!
12/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van ha ezt szereted. Én is mindig csak tangát hordok, de férfi tangákat hordok legtöbbet. De van pár női tangám is, azokat is szeretem. Olyat kell választani nőiből, ami elöl picit szélesebb, és akkor teljesen kényelmes fiúknak is. :) Mert amúgy meg tök jó kényelmes, sztreccses anyaguk van a női tangáknak. :)
13/14 anonim válasza:
Nem vagy férfias. A tanga egy dolog, viszont ha elfér benne a dákód,akkor mindegy is,ezért, vagy azért, de úgyis kinevetnének a csajok. Az enyém nem férne el egy tangában,az biztos.
14/14 anonim válasza:
Azt hogy a jó isten kit milyen mérettel áldott meg arról senki sem tehet. De ha valakinek kisebb a szerszáma azt azért nem illik ki gunyolni, szerintem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!