Mi a véleményetek arról, hogy férfi létemre szoktam női tangát hordani? Nem vagyok meleg.
Ez valami fétis lehet... Szerintem elég undorító.
De amúgy nem is hiszem el. Időnként felteszi itt valaki ezt a kérdést (valószínű te), aki csak trollkodik folyton.
35/N
Női tangát? Na ne röhögtess! A golyszikat melyik oldalon engeded ki? :D
Könyörgöm küldj egy képet, beküldöm a napiszrra!
/bearanyoztad az estémet/
Undorító xdd
Érdekes múltkor is volt egy ilyen kérdés ott a komentelők meg magyarázták hogy a csipkés tanga nagyon ferifas xD
Fura szokás az biztos, de ha neked ez valamiért jó, hát csináld, remélem tudsz majd olyan párt találni, aki ezt tolerálja. Valószínűleg nem lesz egyszerű.
Viszont egyes itteni hozzászólások szerintem kritikán aluliak. Hogy lehet egy ilyen dologért valakit undorítónak nevezni, illetve azt írni, hogy nem barátkozna olyannal, aki tangát hord? Egyáltalán ki nézegeti a barátai fehérneműjét? Egyáltalán ki pontozza fel ezeket a válaszokat 100%-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!