Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy férfi létemre szoktam női tangát hordani? Nem vagyok meleg.

Figyelt kérdés
22/F vagyok és régóta felfigyeltem a tanga viseletre, nagyon izgatónak tartottam a lányokon, mindig érdekelt, hogy milyen lehet egész nap egy ilyen viseletben lenni, kényelmes-e? Így aztán történt az úgy, hogy rendeltem magamnak egy női tangát kipróbálás képp, és annyira megtetszett, hogy azóta rendszeresen hordom alváshoz, vagy akár a hétköznapokon is.
2020. júl. 13. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Számomra az ilyen a lehető legtávolabb áll a férfitől
2020. júl. 13. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Szereted a kényelmetlen és nem túl higiénikus ruhadarabokat.
2020. júl. 13. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Beteg az agyad, ez van. Es valszeg szuzen is fogsz meghalni.
2020. júl. 13. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha én megtudnám ezt valakiről az teljes kizáró ok lenne még barátságnál is, de ismerkedésnél meg pláne.
2020. júl. 13. 17:09
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Ez valami fétis lehet... Szerintem elég undorító.

De amúgy nem is hiszem el. Időnként felteszi itt valaki ezt a kérdést (valószínű te), aki csak trollkodik folyton.

35/N

2020. júl. 13. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Női tangát? Na ne röhögtess! A golyszikat melyik oldalon engeded ki? :D

Könyörgöm küldj egy képet, beküldöm a napiszrra!

/bearanyoztad az estémet/

2020. júl. 13. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Elég egyedi és fura komfort igényed van :D a párom megbolondulna egy női tangában.
2020. júl. 13. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

Undorító xdd

Érdekes múltkor is volt egy ilyen kérdés ott a komentelők meg magyarázták hogy a csipkés tanga nagyon ferifas xD

2020. júl. 13. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:
13%
Kizáró ok lenne ha ez kiderülne arról a pasiról akivel ismerkedek, teljesen kiábrándulnék.
2020. júl. 13. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Fura szokás az biztos, de ha neked ez valamiért jó, hát csináld, remélem tudsz majd olyan párt találni, aki ezt tolerálja. Valószínűleg nem lesz egyszerű.

Viszont egyes itteni hozzászólások szerintem kritikán aluliak. Hogy lehet egy ilyen dologért valakit undorítónak nevezni, illetve azt írni, hogy nem barátkozna olyannal, aki tangát hord? Egyáltalán ki nézegeti a barátai fehérneműjét? Egyáltalán ki pontozza fel ezeket a válaszokat 100%-ra?

2020. júl. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!