Egyedül vagy másokkal?
Figyelt kérdés
Egyedül vagy barátokkal jársz ruhát vásárolni?2020. júl. 7. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Egyedül
Család
Barát
61 szavazat
1/12 anonim válasza:
Általában egyedül, bár nagyon szeretek a barátnőmmel. Jó meghallgatni a másik véleményét, illetve a saját ízlésemnek megfelelő ruhákat felpróbáltatni.
F
2/12 anonim válasza:
Én általában vagy a párommal vagy a barátnőimmel turizok :D
De ilyenkor általában speckó ruhavásárlós napot tartunk.
Viszont a legtöbb cuccom mégis egyedüli "ó, csak benézek ide, ha már útba esett" boltolás eredménye.
3/12 anonim válasza:
17 eves lany vagyok altalaba fiukkal mert ok jobban meg tudjak mondani mi all jol
4/12 anonim válasza:
Csak egyedül szeretek. Frusztrál ha másra kell várnom, vagy rám kell valakinek várnia. 😂 Nekem nem kell más véleménye. Párom szokta kérni hogy menjek vele segitsek választani, nagyon szívesen, de akkor én általában magamnak nem nézek semmit. 😁
5/12 anonim válasza:
Csak egyedül vásárolok rruhákat, így is elég nagy tömegnyomor van a Humanában 😅
6/12 anonim válasza:
általában két barátnőmmel, az egyik segít kiválasztani a praktikus, hordható és meglévő ruháimhoz illő darabokat, a másik rábeszél minden ízlésgörcsös baromságra amibe első pillantásra beleszeretek, így kiegyensúlyozott a rendszer.
7/12 anonim válasza:
en hellyes fiunak lennék a stylistja :)
8/12 anonim válasza:
Lehet hogy csak en vagyok ilyen baratnokkel megaldva,de nekem az osszes baratnom ha mondom nekik hogy jojjenek el velem vasarolni akkor csak jonnek utanam es nem nezelodnek semmit...:/Eleg zavaro szamomra hogy csak en nezelodok ok meg nem.Emiatt szeretek anyummal vasarolni.O mindig nezelodik es megmondja a velemenyet meg ha en nem is gondolom ugy egy adott ruharol.Egyedul meg nem szeretek vasarolni.Valahogy nekem jobb ugy ha van ott velem valaki es tudok vele beszelgetni.18/l
9/12 anonim válasza:
Vőlegényemmel vagy egyedül. Néha anyukámmal, de erre csak neki van igénye, én vele nem szeretek, mert órákig bolyong a boltokban, és próbál rábeszélni olyan cuccokra, amik nem tetszenek.
10/12 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha van társaság,
ő/ők tudják, hogy jól néz ki vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!