Létezik olyan munka ahol egyedül lehet dolgozni vagy minimálisan kell érintkezni másokkal?
Figyelj, mondjuk egy diszpécser, ahol dolgoztam. Egyedül volt egy helyiségben, bármikor kimehetett cigizni, csak reggel meg este voltak telefonjai, napközben egész nap filmeket nézett a fickó.
Ja és csak telefonon érintkezett a kollégákkal.
Persze. Mondjuk kérdés, mennyi neked az a minimális érintkezés...
Ha csak nem akarsz embereket látni soha, az megoldható.
Ha egy projekten egyedül akarsz dolgozni, a minimális kontaktust kivéve, az is. Pl. ha programozó vagy, akkor kellhet egy designer, akit néha rugdosni kell, leveleket írni neki, nagyobb projektnél pedig vannak mások is, de óriási előny, ha te vagy az egyetlen programozó, én szerettem azt. S lehet, hogy az elején megkapod az anyagot és egy hétig a kutya sem szól hozzád...
Vannak munkák, ahol kizárólag a Neten érintkezel másokkal s alapból a magad ura vagy, nem is kell látnod személyesen azt, aki utalja a pénzt.
S dolgozhatsz gyárban, ahol szerelgetsz a magad tempójában és jóformán semmi kapcsolatod nincs másokkal. Odamész a cuccokhoz, megfogsz egyet, odaviszed a saját asztalodhoz, szétszereled, elpakolod a megfelelő helyekre s ezt ismétled egész nap.
S ez csak az a pár munka, amit a kétfős háztartásomban tapasztaltam.
Fiú vagy vagy lány?
Az éjjeli őr jutott eszembe, vagy valami kreatív munka pl grafikus, vagy ahogy fentebb is írták fordító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!