Új életet szeretnék kezdeni, hova költözzek?
Szeretnék elköltözni a mostani lakhelyemről.
Érettségim van, szeretnék egyetemre járni munka mellett.
Az országban hova érdemes költözni? Pécsre gondoltam vagy Egerre. Szerintetek? :)
Mielőtt jönnének a rosszindulatú hozzászólások, csak véleményt, valamint tanácsot várok.
Az értelmes hozzászólásokat köszönöm.:)
Igazából mindegy, nem válogatok. Amit találok.
Dolgoztam már boltban,szórakozóhelyen,bevásárlóközpontban,takarítónőként,gyorsétteremben.
Valamit mindig találok, inkább a hely lenne a lényeges. :)
"Valamit mindig találok ..."
Azt te csak gondolod :D Hát Pécsen nem fogsz, nem lesz könnyű dolgod .
"Az egyetem miért fontos ebből a szempontból?"
- Ja, ha Te pl. Szegedre leköltöznél, hogy aztán Egerbe járj főiskolára, akkor tényleg mindegy. Csak én hülye azt gondoltam, ez alapján lehetne javasolni várost.
Igazából bárhová mehetsz, ha csak ennyi a vágyad.
Én mindent hátra akartam hagyni, rossz "barátokat", még rosszabb családot, olyan egyetemet, amit utálok ( szüleim kényszerítettek ). Jó volt a fizikumom és volt egy kis pénzem, úgyhogy egyszerűen elmentem Franciaországba.
5 évig voltam az idegenlégiónál, utána 2 évig laktam Párizsban. A terrortámadások után jöttem haza, de továbbra is magam mögött akartam tudni mindenkit, így Debrecenbe költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!