Éjjel ordítozó "bolond" szomszéddal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Szép szóból nem értenek, csúnyából mégúgy sem. Rendőrök nem tudnak mit kezdeni velük. Alkoholista idős házaspár.2016. febr. 14. 00:21
1/15 anonim válasza:
Átmenni, aztán az asztal alá inni őket..
2/15 anonim válasza:
Panelban volt ilyen szomszédom, aki egész éjjel TV-t bömböltetett. Miután a kérésből nem értett, egy nagy kalapáccsal addig püföltem kívül a betonfalát amíg normális nem lett. A püfölés idegesítette, de mint minden állatnak, így neki is volt annyi esze hogy ha csendben marad akkor a számára idegesítő püfölésből sem részesül. A többi lakó még hálás is volt nekem amiért rendre idomítom a hülyéket. Emberként nem lehet őket kezelni, ahogy írtad is, a kérésből nem értenek. De ha úgy vannak kezelve ahogy az állatok, az teljes sikert hoz. Ehhez nem szükséges durvának lenni, ahogy szabályt sem kell hozzá sérteni. Például amikor a betonfalat püföltem kalapáccsal és ha rendőr jött volna oda, annak is megmondtam volna nyugis hangon hogy éppen megfelelő mentális atmoszférát teremtek mert odabent van néhány rákkeltő kisugárzású hülye.
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
Ezt sajnos nem tehetem meg, mert laknak mellettünk olyanok is akik már nem hallják zavaróan őket és van kisbaba. Szegény gyerekkel meg a kismamával sem szúrnék ki főleg nem a másik szomszédok őrültsége miatt.
2016. febr. 14. 00:53
4/15 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz éjjel (vagy amikor alszanak) még hangosabban rázendíteni valami hanggal. Lényeg hogy nem emberként kell velük viselkedni, az állatok csak az alap logikából értenek, pl. ha hangoskodik - akkor te is fogsz hangoskodni - nem tud aludni - abba hagyja a hangoskodást idővel
5/15 anonim válasza:
Érdemes nekik ajánlani egy-két Zámbó Jimmy dalt nosztalgiaként, az mindig segít ellazulni.
6/15 A kérdező kommentje:
kertesben lakunk, hiába püfölném a falat.
2016. febr. 14. 22:03
7/15 anonim válasza:
Annyira hangosak, hogy a TE házadba áthallatszik az Ő üvöltésük??! Az konkrét!M ást nem tehetsz, kihívod a zsarukat ha este 18 után is lehet hallani, ne félj ők majd helyrepofozzák a szomszéd párt :) !
8/15 A kérdező kommentje:
ezekben a házakban 1 közös fal van, de külön bejárat udvar stb... Rendőrök sem tudnak velük mit csinálni, nem zenét üvöltetnek hanem ordítva beszélgetnek, csörömpölnek néha verekednek is.
2016. febr. 15. 23:48
9/15 anonim válasza:
Elég sok ember szenved ilyen problémával..
Lehet ha hülye ötlet de azért leírom, azt az egy falat nem tudnátok lehangszigetelni?
10/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem
2016. márc. 7. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!