Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez baj? Nem...

Szerintetek ez baj? Nem fognak ezért leszólni?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy nyáron nem annyira szeretem a rövidnadrágokat, de még a térdig érőket sem. Mivel nem tervezek megsülni a 40°C-ban, nem igazán veszek fel hosszút, mindig a szoknyát alkalmazom. Rövidnadrágaim nem is nagyon vannak, mert amit régen hordtam, azt kinőttem.

Viszont szoknyám van vagy 100. De tényleg vegyesek, van hosszabb, rövidebb, mini és rakott, nyári egyberuha stb.., amikkel kimegyek az utcára. Nagyon szeretem őket, viszont nem tudom, hogy normális-e ha mindig azt hordok. Nem néznek hülyének? Hogy "jaaj, neki egy gatyája sincs?"

Nekem ez a stílusom, kb mostanra jöttem rá, hogy milyen egyedinek is számít, ha valaki csak szoknyát hord. Tudom, hogy nem számít másnak a véleménye, csak ami nekem tetszik, de nem fura?

16/L

2020. júl. 5. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne baj, ha egy lány szoknyát hord? Azt fogják gondolni, hogy nőies vagy, nem azt, hogy biztos nincs egy gatyád se. :)
2020. júl. 5. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez
2020. júl. 5. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Én csak egész ruhákban járok nyáron. Rövidtől a maxiig, imádom őket. Nekem kánikulában sokkal kényelmesebb, mint egy rövidnadrág.

Szerintem ebben semmi fura nincs.

Azt hordj, ami neked tetszik és kényelmes!

2020. júl. 5. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy évfolyamtársam, sokáig csak a szoknyás lányként azonosítottuk. Soha nem negatív jelző volt, csak egy rá jellemző tulajdonság. Semmi gond nincs vele.
2020. júl. 5. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A korombeli lanyok miert orulnek meg a nyari oltozkedestol?:D az en baratnoim meg zart sportcipoben jarnak 40 fokban, mert nem mernek nyitott cipot venni. Vegyel nyugodtan szoknyat, szerintem jobb a nadragnal.
2020. júl. 5. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

"Miért lenne baj, ha egy lány szoknyát hord? Azt fogják gondolni, hogy nőies vagy, nem azt, hogy biztos nincs egy gatyád se. :)"

A nadrág, mint ruhadarab, rég elvesztette a férfias jellegét, főleg, hogy sok nadrágtípust kifejezetten nők hordanak. A szoknyáknak pedig (legalábbis ha mind hosszúak) tud lenni egy konzervatív vallásos kisugárzása.

De amúgy tök jó, hogy a kérdező meri követni a saját stílusát, és megszólni szerintem sem fogják.

2020. júl. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!