Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem fognak ezért leszólni?

Nem fognak ezért leszólni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy nem fognak-e ezért szerintetek az emberek kicinkelni?

Van sok fajta cipőm,és ugye színbe nem nagyon térnek el ezért fel szoktam venni hasonló/ugyanazt a szettet (nem egymást kővető napon persze) több fajta cipőmmel.

Eddig nem is tűnt fel,hogy van mikor valamelyik Conversem és van mikor az adidas cipőm veszem fel a hasonló ruháimhoz egymást követő napon.

Nagyon egy síkon mozgok mindig fekete,fehér,szürke ruhák.:)

Ez az én világom.:)

Na és most vettem Nike cipőt és azon gondolkoztam nem fognak suliba leszólni (vagy valaki beszólni),hogy egyszer Nike cipőt egyszer meg adidas cipőt veszek fel egymást kővető napon hasonló ruhával (mindegyik cipőm fehér-fekete.)

Ugye ők "riválisok" legalábbis a nép szemében..adidas párti vagyok és ez a két fazon csak a márka jelzésben tér el kb.

Tudom hülyeség és nem ilyeneken kéne rágódnom,nem tudtam jobban megfogalmazni.:D

Negatívat nem kérnék,köszönöm szépen!

Előre is köszi aki normálisan fog választ írni!

16L

2015. aug. 9. 03:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég idióta kérdés volt... Én a helyedben örülnék, hogy telik több cipőre. Ez miatt senki nem fog megszólni, hogy van Nike és Adidas cipőd is. Ha mégis megszólnak emiatt akkor elég debil körökben mozogsz :) Öltözködj úgy ahogy jól esik.
2015. aug. 9. 05:58
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
nem ertem a bajod... ha teged zavar hogy egyhanguan oltozkodsz akkor vegyel uj cuccokat amivel feldobhatod a stilusod. ha nem is vagysz mas valtozatossagra mint hogy egyik napbezt a cipot veszed fel masik nap azt, akkor felesleges valtoztatnod
2015. aug. 9. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
irigyellek hogy ez a legnagyobb gondod:) ès hogy ennyi időd van hogy ilyen semmitèrő kèrdèst egy regènybe fejts ki
2015. aug. 9. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, aki azzal van elfoglalva, hogy melyik nap milyen márkájú cipőt veszel fel, az elég alacsony szinten van ahhoz, hogy ne kelljen a véleményére adni.
2015. aug. 9. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!