Brazil fazonú szinte tanga fürdő ruha, vélemények? Fiúk lányok?
Szerintem sem tul izleses, es mindegy milyen alakon van, tobb ffi ismerosom szerint is olcso hatasa van.
Engem nem zavar, ha vki hordja, en no vagyok, es nem vennem fel.
Nőként írok: nekem nem tetszik.
Sem magamon, sem másokon. Végképp nem vagyok kíváncsi más nők valagára, és bár tudom, hogy strandon könnyű véletlenül villantani... nekem nem kell az, hogy ezt a kockázatot növeljük.
Másrészt, a férfiak tekintetét odavonzza. Bármilyen gentleman is az illető, meg fog bámulni, ha rövid ideig is.
Nekem meg őszintén rosszul esik, amikor a párommal töltöm a szabadidőm, kikapcsolódunk a strandon és odatéved a tekintete egy ilyen seggre - még akkor is, ha a nő csúnya, és soha nem tudná magát elképzelni vele.
Azt nem értem,hogy ha a túl rövid nadrágot pitsagatyának nevezik, akkor ezt miért akarják elfogadtatni??
Ez már a legalja, ugyan úgy közterület egy strand is mit egy utca , nem mindenki kíváncsi a másik kitett pitcsájára.
F.
Ha valakinek megfelelő teste, jó alakja van hozzá, akkor nem látok kivetni valót benne. Persze nyilván van egy határ. Ha elöl rendesen takar, mint a normál bikini alsó, csak hátul mutatja jobban a feneket, nekem az még belefér.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!