Brazil fazonú szinte tanga fürdő ruha, vélemények? Fiúk lányok?
Figyelt kérdés
Minden szempont érdekel.2020. júl. 4. 22:22
11/17 anonim válasza:
Mindig azt hordok. Tetszik mas nokon is. Szeretem,ha egy nobol sugarzik az erotika.
N
12/17 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a #11-el.Szabad világban élünk.
F
13/17 winR válasza:
Szerintem ízléses a brazil fazon, nekünk is van jópár darab Calzedonia és Tezenis márka. Nem igazi tangára kell gondolni, de nem is a nagy bugyira. Szóval szerintem elmegy...
14/17 anonim válasza:
Szerintem nincs vele gond, akár brazil fazonról, akár rendes tangáról van szó. Kevesebbet takar, meg feltűnőbb, de nem gondolom, hogy annyira vállalhatatlan vagy kirívó lenne. Nyilván változó, hogy kinek mi fér bele az ízlésvilágába, de ha nem áll valakin röhejesen vagy nagyon előnytelenül, akkor szerintem még simán elmegy. F
15/17 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem,nem zavar,bár itthon nem veszek fel csak a strandon. 41N
16/17 anonim válasza:
A brazil fazon nekem tetszik, de a zsinór fazon nálam is kiverné a biztosítékot.
17/17 anonim válasza:
Jól néz ki, ha az is, aki viseli
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!