Miért öltözik ennyire kirívóan merészen szinte már a legtöbb nő?
Figyelt kérdés
Korábbi évekhez képest sokkal durvábban, vagy csak nekem tűnik fel?tegnap 21:01
2/7 anonim 

válasza:

Kifejtenéd légyszi bővebben, hogy mire is gondolsz konkrétan?
3/7 anonim 

válasza:

Kirívó vagy kihívó?Nem mindegy.
25-30 éve igazán megdöbbentél volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Miért? Mi volt 25-30 éve?
Arra gondoltam, hogy szinte már alig hordanak melltartót, kint a hasuk, vagy a mini forronacik, stb.
tegnap 22:02
5/7 anonim 

válasza:

25-30 éve volt haspóló(szűk,mell alatt végződő),miniszoknya, mély kivágású felső, amit most nem nagyon lehet kspni.A nők sokkal csinosabban öltözködtek.Átlátszó felső alá csak melltartót vettünk.Én amúgy nem hordok, nem érdekel ki mit mond.Ma mindenki háromszor nagyobb ruhát hord, mint a mérete.Sokszor van rajtam ruha, szoknya, meg is kapom, hogy kihívó vagyok.25 éve a kutya se szólt volna érte.
És mindenki azt vesz fel amit akar.Nem a férfiak miatt, ha szenes zsákban járkálnék is udvarolnának
6/7 anonim 

válasza:

De ha nézel 60,70,80- as években készült képeket,klippeket ott is van extra mini,forró naci, és melltartót sem hordtak.Csak most prűd mindenki, és azt hiszik a szolídan öltözködők nem k.urválkodnak.
7/7 hosszúhajú 

válasza:

Igen és még rosszabb lesz. Nagyon előtérbe került a test. A trend felzabalja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!