Csak engem botránkoztat meg az amikor egyes nők így választanak ruhát?
Nekem egyben "szexi" is és egyben "szánalmas" is amikor egy nő pl teljesen fehér farmernadrághoz fekete bugyit vesz fel. Nem azzal van a bajom ha kivillan, sőt az jó is :D. Hanem amikor teljesen áttetsző a fehér cucc és látszik az alatta levő alsónemű.
Van a másik változat amikor mondjuk szürke ilyen "egybe ruha" elég ritka szövésű és annál is át lehet látni teljesen, azt viszont nem értem, hogy a melltartó miért nem látszik át :D.
A legrosszabb pedig (szerintem) amikor fehér felsőt vesz fel valaki és alatta mondjuk rózsaszín melltartó van. (ez konkrétan egy tanárom volt és nem 30 éves hanem duplája)
Kinek milyen véleménye van erről?
8
Ízlések és pofonok, én irtózom pl a cicagatyán átütő akármilyen színű bugyi látványától legalább annyira, mint a melltartót nem viselő nők ágaskodó bimbóitól. El is húzódom, ha tömegközlekedésen van ilyen.
Gondolom hetero nőként mást látok, mint azok, akik eleve vonzónak tartják a női nemet.
Nem esküvőn láttam. Hanem iskolai ballagáson. A melltartót nem viselő nők számomra érdekesebbnek tűnnek persze ha nem lóg le 2km hosszan hanem normálisan áll. Ízlések és pofonok.
Kinek mi hogyan áll jól attól is függ a melltartó viselése, miben érzi magát jobban. Esetleg mennyire ad magára az illető. Melltartó állhat valakinek jól, rosszul. Gondolom lehet kényelmes, nem kényelmes. Ezt nem tudom :D
Nekem pont ezért vannak az alsóneműim kimondottan az alap színekből (fekete, fehér, szürke, világoskék).
Hogy ne kelljen vékonyabb fehér felső alá vagy egy ing alá virítós melltartót felvenni. Fekete felsőt sem szeretek fehér melltartóval mert ha valahol elcsúszott a felső virít a fehér pánt.
A nagyon átlátszós felsőket, gatyákat meg alapból nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!