Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így milyen ruhát hordjak a...

Így milyen ruhát hordjak a nyáron (túlsúly, csúnya bőr)?

Figyelt kérdés
170cm/75 kg vagyok, túlsúlyos. Tök szerencsétlen alakom is van, mert nincsen semmi mellem, ellenben a hasamra, seggemre és a combjaimra hízok. Az egyberuhák nem állnak jól, mert a bő fazonokban csak 6x akkorának nézek ki, a többi pedig kiemeli a hájam (pl. nincsen derekam és így a derékban szűkített ruhák nem állnak jól, nincsen mellem és ezért a mell alatt szűkített vagy dekoltált ruhák nem állnak jól, ami pedig szimplán testhezálló az egyértelműen felejtős). A hossz is problémás, mert nem szeretném mutogatni a lábamat rövidebb nadrágokban/szoknyákban (csúnya a bőröm, tiszta folt, kipattog, sebes stb. és hájas, formátlan), de a hosszú szoknyák nem állnak jól (nincsen derekam, és nem is vagyok elég magas). A laza, vékony anyagú nyári nadrágokkal is ez a bajom, hogy sokkal nagyobbnak mutatnak és mivel nincsen derekam ezért csak bővebb felsőkkel vehetem fel, nem tudom betűrni és úgy meg pláne ilyen slampos hatása van. A karjaim is csúnyák, a lábamhoz hasonlóan foltos, pattanásos, sebes, csúnya mindenhol a bőröm. Szóval legszívesebben semmim sem mutogatom, de hosszú ujjú felsőkben vagy pulcsikban és hosszú farmer nadrágban kb. meghalok ebben az időben.
2020. júl. 2. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Akkor szerintem pajzsmirigy problémád lesz.

Az üdítőt felejtsd el.

Akkor, hogy a kérdésedre is kapj választ: olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad. Mindenki lesz...rja, hogy te mit viselsz, vagy hogy nézel ki. Hazánk Európa legelhízottabb országa. Szerinted kit fog érdekelni, hogy te is az vagy? Menj el egy ruhaboltba és válassz kedvedre ruhát.

Vegyél esetleg bokáig érő szoknyát, szép egyszerű pólókkal.

2020. júl. 2. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

6 osal nagyon egyet értek.

Sajnos sok ember ki talál mindenféle kifogást ahelyett

2020. júl. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!