Hogyan ösztönözzem magam? (kép)
Szia!
Én most 19 éves vagyok és pont a te korodban én is nagyon duci voltam, sőt alacsony is vagyok, szóval nem néztem ki túl jól. Nekem őszintén szólva 1 évbe telt mire tényleg megelégedtem az alakommal, és 25 kiló ment le.
Őszintén szólva én főként azzal ösztönöztem magam, hogy amikor kezdett látszani az eredmény akkor jobban éreztem magam a bőrömben, addig pedig változatos módszereim voltak, onnantól, hogy hírességek képeit nézegettem a neten, hogy ilyen szeretnék lenni majd ha lefogytam, odáig, hogy azokat a "beszólásokat" forgattam a fejemben amik a súlyomra szóltak.
Amúgy ha szeretnéd küldhetsz képet privátban és akkor adhatok pár tanácsot és mesélek is. :)
Szia!
Írj privit és küldhetsz képet, szerintem tudok segíteni :) Én nagyon sokáig nem tudtam fogyni annak ellenére, hogy szinte mindent megtettem. Tényleg pokoli érzés volt, de a mostani módszerem mellett lassan, de biztosan fogytam már rendesen :)
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam, írhats/küldhetsz képet ha szeretnél beszélgetni!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!