Hogy ösztönözzem magam?
Figyelt kérdés
Olyan lusta vagyok h az vmi hihetetlen. nem birok kb leűlni tanulni csak ha nagyon muszáj. nem lehet kapni vmi vitamint vagy vmit h jobban oda figyeljek a tanulni valókra? v vmi módszeretek nincs? h azt mondjam h igen is addig nem állok fal amíg meg nem tanultam. cak azokat a tantárgyakat vagyok képes tanulni amik érdekelnek(nyelvek és ennyi) 11.-es vagyok még 2 évem van (5évfolyamon vagyok) tavaly is buktam de pótvizsga sikerült. most se állok fényesen(ha nem húzok bele megint bukó)2012. máj. 21. 14:49
1/1 anonim válasza:
Úgy ösztönözd magad hogy: Nézz a tükörbe és mondd ki hangosan: No fiam ne lustálkodjál, mert most tanulni kell. A tanulásnak van itt az ideje és én eszerint fogok korrigálni.
Ezt a két mondatot, ha elmondod, garantáltan meglesz az inspirációd és kedved a tanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!