Így milyen ruhát hordjak a nyáron (túlsúly, csúnya bőr)?
Eloszor is, fogadd el magad egy kicsit!
Masodszor, szerintem ez nem tulsuly.
Terd fole ero szoknyahoz mit szolsz? Haromnegyedes leggings? Kicsit bo, nem testhez allo hosszabb polo es mell ala ov? Nezzel videokat, nagyon jo kombinaciokat kitalalnak, de eloszor is ne utald magad ennyire.
Köszönöm!
De, ez bőven túlsúly. Mármint fogalmam nincsen, hogy a számok mit mondanak vagy mi számít túlsúlynak stb., de én látom magam a tükörben és egyértelműen kövér vagyok.
A térd fölé érő szoknyákkal az a baj, hogy rövidek és a lábaim nagyon csúnyák (formátlan, hájas és csúnya a bőröm). Harisnyával/leggingsel fel merek venni szoknyákat is, de ilyen melegben ez nem biztos, hogy jó megoldás. Még nem próbáltam, lehet kibírható.
A hosszú és bővebb pólókat szeretem, de farmerral szoktam őket hordani. A leggings nem tudom mennyivel jobb. Kis melleim vannak (75B melltartót hordok, mert az A kicsi, de a B-t normálisan nem tölti ki a mellem) és ezért nem tetszik magamon, ha valami mell-hangsúlyos vagy mell alatt van elvágva stb., szerintem nem áll jól.
Vannak nagyon vekony szalu harisnyak.
Lehet ez butasag, de ha szerinted csunya a borod, probald ki az onbarnitot 😊
Csupán egy kérdésem lenne, és kérlek, ne vedd kötekedésnek: nyár minden évben van, akkor miért nem teszel azért, hogy lefogyj nyárra, hogy csinos rucikat tudj felvenni?
Nyártól nyárig van egy éved, addig pedig rengeteget tudnál változtatni magadon, ha akarnál!
Nem diétázni és kifogásokat keresni kell, hanem teljes életmódot kell váltani és agyban is átrendezni a dolgokat.
Tanulmányaidért, munkádért nem küzdesz/küzdöttél?
Ha igen, akkor a lefogyásért miért nem teszed ugyanezt?
A fogyás 70%-ban az étkezések múlik.
Szerintem ne firtassuk, hogy miért és hogyan küzdöttem meg, mert nem ismersz, semmi közöd nincsen hozzá és a kérdés szempontjából sem releváns.
A diéta nem fogyókúrát jelent... Én életmódváltást csináltam, nem a blikk nőkből írtam ki hipi-szupi diétákat. Mivel korábban soha a büdös életben nem foglalkoztam ilyenekkel, nem figyeltem oda tudatosan az étkezésemre, ezért ez nekem igenis össze kellett állítani, meg kellett tervezni, hogy pontosan mit és mennyit, hogyan kell enni. Elkezdtem mozogni is. Ennek ellenére nem fogytam le, max. egy-két kilót ment le egyszer-egyszer és a külsőmön abszolút semmilyen változást nem eredményezett.
Hőbörgés helyett inkább leírhatnád, hogy miket ettél, miket mozogtál, milyen rendszerességgel, mennyi kalóriát vittél be egy nap...stb.
Hátha tudok segíteni, hogy mit rontottál el.
A kérdés szempontjából pedig igenis releváns, mert te sírsz itt, hogy ronda kövér vagy, és hogy mit vegyél fel.
Ha egy év alatt pedig szinte semmit se fogytál, akkor miért nem mentél el orvoshoz kivizsgálásra? Mivel lehet, hogy hormonproblémád van, ami gátolja a fogyásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!