Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthonra hordott kényelmi...

Otthonra hordott kényelmi papucs zoknival, zokniszandál?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 20:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Ez is egy olyan kúlturális szokás, aminek még én se tudom az okát. Bár lehet belebüdősödik az emberek lába. A nők meg jelemzően sokkal jobban érzik a szagokat.

Van sok társadalmi elvárás van, aminek nem csak a kialakulásának okai szüntek meg. De a hagyományon kívül, nincs már nincs is elönye.

2020. júl. 3. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem papucsban, zokni nélkül jobban bebüdösödik az ember lába, mint egy jó pamut zoknival. A zoknit meg minden nap kimossa az ember, a papucsot nem.

Persze értem, mire gondolsz, sok ilyen van, ami "csak úgy" gáz, de amúgy oka nincs.

2020. júl. 3. 16:42
 13/18 A kérdező kommentje:

#12 Egyetértek.

De a bebüdösödés utcai kosz és izzatt zokniban, vagy kerti kosszal is működhet. Ezt idézheti fel valakiben a lakásban viselt zokni és kényelmi papucs együtt viselése.

Bár szimplán lehet, hogy csak nem tetszik neki.

2020. júl. 3. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Az otthon, az a hely ahol csúnya lehetsz, és senki sem szól érte.
2020. júl. 3. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
#15 Ahhhj ez egy idézet, csak lefelejtettem róla ezt: ". De komoly gondjaid lehetnek a párkapcsolatokkal ha a párodat zavarja ha zokni papucs/szandalba vagy🤷
2020. júl. 3. 19:23
 16/18 A kérdező kommentje:

#16 Idézetként, én is ismertem. ;) Most éppen szingli vagyok.

De nem akarok Forever Alone lenni, mint a zokniszandál-asok. ;)

2020. júl. 3. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam így hordani 😀
2020. júl. 4. 20:57
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Csak úgy, mint Gigi Hadid.
2020. júl. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!