Van valaki, akit régen a szülei idősebb létére bepelenkáztak kényelmi szempontból pl. hosszú utazás miatt, hogy ne kelljen annyit meg állni vagy hasonló?
Ha igen volt ez a későbbi életedre bármilyen kihatással? Érdekel konkrét történet is.
Azért érdekel, mert velem konkrétan ezt tették még kicsi, bár már szobatiszta létemre, és emiatt un. pelenka fétisem lett. Ahogy olvasgattam az interneten a szülőknek egy jelentős része gondolja ezt elfogadhatónak,ha hosszú útra mennek kissebb gyermekkel, holott nekem nem kis módón befolyásolta a későbbi szexuális érdeklődésem. Van valaki hasonló cipőben? 19f
De, pont az, hogy lehet köze a szexuális érdeklődéséhez. Gyerekkorban alakul ki a legtöbb ilyen fétis, és pont az ilyen dolgoktól, mint amit a kérdező is ír. Nyilván nem minden gyerek lesz fétises attól, ha valami ilyen dolog történik vele, de mivel a kisgyerekek még fejlődésben vannak és könnyen formálhatók személyiségileg és érdeklődésileg is egy bizonyos kor alatt, így nagyon vigyázni kell, hogy miknek tesszük ki, mert ez később szexuális érdeklődés és mentális betegségek formájában üt vissza. Az emberi agy egy igen összetett dolog.
Nekem is hasonló az érdeklődésem szexuális téren, de velem nem történtek ilyen dolgok, vagyis gondolom csak nem emlékszem rá pontosan, mert nyilván a semmitől nem alakul ki egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!