Van valaki, akit régen a szülei idősebb létére bepelenkáztak kényelmi szempontból pl. hosszú utazás miatt, hogy ne kelljen annyit meg állni vagy hasonló?
Figyelt kérdés
Ha igen volt ez a későbbi életedre bármilyen kihatással? Érdekel konkrét történet is.
Azért érdekel, mert velem konkrétan ezt tették még kicsi, bár már szobatiszta létemre, és emiatt un. pelenka fétisem lett. Ahogy olvasgattam az interneten a szülőknek egy jelentős része gondolja ezt elfogadhatónak,ha hosszú útra mennek kissebb gyermekkel, holott nekem nem kis módón befolyásolta a későbbi szexuális érdeklődésem. Van valaki hasonló cipőben? 19f
2020. ápr. 29. 00:18
11/11 anonim válasza:
Felfogás és egészségűgyi kérdés.Írtoztam a pelenka használattól,ma meg már napi szinten viselem a legnagyobb megelégedésemre.És igen,rövid ideig / 1 perc / tudom tartani a vizelési ingert.Szükségből kezdtem használni,ma meg már biztonság és kényelmi okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!