Kimért, szarkasztikus ember miért nem tartja meg a stílusát magának, vagy a hozzá hasonló jelleműeknek?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az ilyen embert feje tetejére állítani?2020. ápr. 20. 18:51
1/11 anonim válasza:
Pont ugyanazok az indokok elképzelhetőek nála is, mint bármelyik nem kimért, szarkasztikus embernél.
2/11 anonim válasza:
Pontosan, ennyi erővel mindenki kussoljon
3/11 anonim válasza:
Te miért nem tartod meg magadnak a stílusod?
4/11 anonim válasza:
Mert a szavak mögötti metakommunikáció által megszólítva érzi magát. Tükröt tart egy csúf pofának, mert az (ha nem is tudatosan), de megkérte rá.
"Hogy lehet az ilyen embert feje tetejére állítani?"
Fektess elé egy tükröt.
5/11 anonim válasza:
Mert nem érdekli, hogy ki van - e nyalva a segged vagy sem.
6/11 A kérdező kommentje:
Ezen gondolatok szerint akkor tehát ha xy-nak szabad belémtaposni úgy, hogy én egy szalmaszálat nem tettem neki keresztbe, akkor voltaképpen én akár meg is ölhetném, mert annak sem lesz semmi következménye... nem?
2020. ápr. 20. 20:27
7/11 anonim válasza:
"Ezen gondolatok szerint akkor tehát ha xy-nak szabad belémtaposni úgy, hogy én egy szalmaszálat nem tettem neki keresztbe, akkor voltaképpen én akár meg is ölhetném, mert annak sem lesz semmi következménye... nem"
Nem, és szintén nem.
8/11 anonim válasza:
Ne keverd már össze a gyilkosságot azzal, hogy egy sértődékeny hisztis pitsa vagy... Ha lenne okod hisztikézni, azt rágalmazásnak és becsületsértésnwk hívják, de te valószínűleg csak nyávogsz, mint a macska, mert valaki nem babusgat minden szavával.
A pokolba az ilyen emberekkel komolyan
10/11 anonim válasza:
Ezzel tart embereket magától távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!