Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthonra hordott kényelmi...

Otthonra hordott kényelmi papucs zoknival, zokniszandál?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Csak hasonló.
Egyéb, kifejtem:
13 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Hogy hordjuk-e? Gáz-e? Kényelmes-e? Szandál vagy otthoni papucs?
2020. júl. 2. 20:25
 2/18 A kérdező kommentje:

Hogy: Gáz-e?

Mert, amerikai filmekben például hordják így. De úgy-e ott cipőben felteszik a lábuk kanapéra, de még beágyazott ágyon is van, hogy utcai cipőben vannak napközben.

2020. júl. 2. 20:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem otthon nincs gáz viselet. Ha fázik a lábam, veszek zoknit és kész. Éjszakára is.
2020. júl. 2. 20:38
 4/18 A kérdező kommentje:
#3 Én bármilyen melegben alszom zokni nélkül megfázok. Akkor is amikor fiatalon versenysportoltam.
2020. júl. 2. 20:40
 5/18 A kérdező kommentje:

Alul a linken, rengeteg képen zoknival hordják. Stárok is. Rengeteg reklámfelvétel is található zoknival viselt kényelmi papucsról. Sőt kényelmi papucs gyártónak, van saját zokni kollekcója hozzájuk.

Erre most kerestem rá.

Szóval 1/3 igen, ennyire személyes vélemény lenne?

"birkenstock"socks – Google Kereső

[link]

2020. júl. 3. 00:11
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi szavazást is, és válaszokat is.

Várok még mind kettőből.

2020. júl. 3. 00:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Más ország, sőt más kontinens tudom.
2020. júl. 3. 10:56
 8/18 anonim ***** válasza:

milyen az a zokniszandál?

a zoknicipőre gondolsz, ai kicseszett drága?

2020. júl. 3. 12:38
 9/18 A kérdező kommentje:

A zokniszandál, vagy zokni-szandál kombó/combo, vagy szandál-zokni kombó/combo. Ezekből a legegyszerübb leírása a zokiszandál.

Tudom mi az a zoknicipő. Volt olyan egyik exbarátnőmnek többféle színben.

Bár a zoknicipő három különböző dolgot is takarhat, használják az "ujjas" cipőkre is; a belebujos, de normál talpas sportcipőkre; és a teljesen puha, zokniszerű, zsebretehető cipőkre is ezt a szót.

Amúgy sportcipő árban van. Ha márkás akkor abban, ha noname akkor abban. Tudtommal.

2020. júl. 3. 13:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálunk mi ez a nagy zokniszandál mizéria :D Szerintem semmi baj nincs vele. Én simán felvenném, ha lenne szandálom, mert nem tetszenek a lábujjaim. Meg legalább nem töri fel a lábadat a szandál annyira.
2020. júl. 3. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!