Aki a gyerekvállalás után kényelmi okokból rövidre vágatta a haját, megbánta?
Mindig is szerettem volna pixie hajat, csak a férjem miatt nem vágattam, mert ő a hosszú hajat szereti... nem kényszerített meg stb csak én nem akartam hogy neki rossz legyen. Viszont amióta megvan a baba csak összefogva van a hajam, mert rögtön ráfog, hullik is mindenféle, és kb semmi értelme annak, hogy hosszú... nagyon szeretém levágatni, de félek .. meg attól is, hogy nem fog jól állni, és gagyi lesz a visszanövesztéskor...
Ti hogy jártatok ezzel? Tudom nem pont ide vágó téma de mégiscsak a gyerek miatt lenne a fő ok, hiszen fölösleges ez a haj kb...
Én nem gyerekvállalás után, de kényelmi okokból vágattam le, mert gubancolódó, szálkás, nehezen kezelhető, zsíros tövű, száraz végű a hajam, minden baj van vele. Azt hittem, hogy ennél csak jobb lehet, hogy kevesebb gond lesz vele. Tévedtem. Én is azt tapasztaltam, hogy sokkal melósabb, és a visszanövesztés is rémes időszak volt, legszívesebben utcára sem mentem volna. Nekem rosszul is állt, mert alapból csúnya az arcom, meg hosszúkás, keskeny.
Szóval nagyon gondold meg, akár egy jó fodrásszal is konzultálhatnál, hogy mi a véleménye.
Összefogni egyébként lehet többféleképpen, felrakhatod egyszerű kontyba, hordhatod fonva, kicsit variálhatsz az elválasztással, ezeket még saját kezűleg is meg tudod oldani.
Anyumnak pixie van, konkrétan heti 1x megmossa, hagyja megszárítani, másnap waxot tesz rá és 1 hétig így áll a haja. Viszont 4 hetente kell fodrászhoz járnia.
Ha kicsitt hosszabb a haj, akkor viszont tényleg sok meló van vele, különben sehogy sem áll és még összefogni sem tudod.
Viszont ha mindíg is ki akartad próbalni, akkor a kisgyerekes életmód jó lehet ehez abból a szempontból, hogy ha vissza akarod növeszteni, az eleinte nagyon hülyén fog kinézni, így pedig kevesebbet vagy emberek között.
Sokkal több meló a rövid haj
Gyerekkel pedig Max félhosszút vállalnék, ha eddig nem volt gyakorlatom a rövid kezelésében
Nekem nagyon rosszul áll a hosszú haj, de a röviddel naponta szívok, hogy kinézzek valahogy.
A hajadból az jön ki, ami a terhesség alatt nem. Ha összekötöd és bontás után kifésülöd, a lakásban lévő hajszösz mennyisége radikálisan csökken. Viszont ha rövidre vágatod, nehezebb megakadályozni, hogy mindenhol ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!