Aki a gyerekvállalás után kényelmi okokból rövidre vágatta a haját, megbánta?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna pixie hajat, csak a férjem miatt nem vágattam, mert ő a hosszú hajat szereti... nem kényszerített meg stb csak én nem akartam hogy neki rossz legyen. Viszont amióta megvan a baba csak összefogva van a hajam, mert rögtön ráfog, hullik is mindenféle, és kb semmi értelme annak, hogy hosszú... nagyon szeretém levágatni, de félek .. meg attól is, hogy nem fog jól állni, és gagyi lesz a visszanövesztéskor...
Ti hogy jártatok ezzel? Tudom nem pont ide vágó téma de mégiscsak a gyerek miatt lenne a fő ok, hiszen fölösleges ez a haj kb...
2020. máj. 4. 13:38
21/27 anonim válasza:
Én levágattam a hajam szülés előtt,igaz nem rövidre csak kicsit rövidebb mint vállig érőre, előtte mindig derékig érő volt . Életem legrosszabb döntése volt. Katasztrófa volt. Össze vissza állt folyton. A szülés utáni hajhullás pedig olyan durván jött hogy végül már szinte hajam se volt :(
22/27 anonim válasza:
Én 1 centisre gépeltem az egészet. Nagyon megszerettem ezt a viseletet, azóta is ilyen, eszembe se jut visszanöveszteni. A férjem előtte nem örült az ötletnek, de miután meglátta, ő is mondta, milyen vagány, maradjon is így :) ezek után már csak hab a tortán, hogy még kényelmes is :)
23/27 anonim válasza:
Szerintem ez inkabb azon mulik, hogy milyen minosegu a hajad, vekony vagy vastag szalu, dus vagy keves. Akinek keves, vekonyszalu haja van, annak sokkal jobb egy rovidebb frizura, mert dusabb, szebb hatast kelt. Tehat ilyen esetben egyertelmuen rovid. Ha jo a hajad, akkor persze gyonyoru tud lenni egy hosszu, dus hajkorona, ennel nincs szebb szerintem sem. De ezzel foglalkozni, apolni kell, hogy szep is legyen. Ha erre van ido, kapacitas akkor hajra. Ha viszont valaki csak copfba hordja, mert nincs ideje, kedve stb. megmosni, beszaritani, formazni es ertelmet sem latja a kicsi mellett, akkor egyertelmuen a rovid. Tehat osszessegeben meg mindig egy jo fazonu rovid, mint egy allandoan felcopfolt, felkontyozott hosszu.
24/27 anonim válasza:
Szerintem az sem allja meg a helyet, h a roviddel tobbet kell osszessegeben foglalkozni. Hamarabb megmosod, megfesulod, ha reggelre elfekszed egy kis viz, szaritas kb. 2 perc es van egy igenyes frizud. A hosszut tovabb tart negmosni igy ritkabban is teszik, tobb ido fesulni, szaritani, festeni.
25/27 A kérdező kommentje:
Nagyon vékonyszálú, kevés, formátlan hajam van sajnos :/
2020. máj. 5. 14:03
26/27 anonim válasza:
Utolso 2vagyok. Az enyem is, es mindig hosszu volt. Szules utan szantam ra magam, h levagassam, de a fodraszok mar konyorogtek egy ideje, h ebbol a semmi hajbol higyjem el, nem szep a hosszu. Vagattam egy rovidet, ami szerintem annyira nem volt jo, kicsit megnovesztettem majd ujravagattam. Kellett parszor kiserketezni amig megtalaltam a tokeletes fazont. Vekony szalu, semmi hajam, dus hatast kelt es jol is all nagyon. Napi szinten kb. 3-5 perc melo van vele, attol fugg hajmosas utan hanyadik napon vagyok. Reggel belovom es minden nagykepuseg nelkul egesz nap bomba a hajam.hajmosas, festes, szaritas pikk pakk megvan. Tehat ha tenyleg vekony a hajad, ne sajnalld, abbol sajnos sosem lesz dus soreny. Lehet, h elsore nem lesz tokeletes, de probalgatni kell, kitartast hozza.
27/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, esetleg az arcod kitakarásával nem tudnál egy képet küldeni nekem privátban, hogy milyen a hajad? :)
2020. máj. 5. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!