Mit csináljak, hogy ne viseljen meg az állandó otthonlét?
Kösse le magát
(én 7 éve vagyok itthon, elvagyok, mint a befőtt. Egyedül a 'saját' pénz hiányik, semmi más)
Hát, most nincs sok lehetőséged. De keress valami hobbit, amit akkor csinálsz, ha alszik a kicsi. Engem az alkotó tevékenységek mindig feltöltenek. Vágj bele valamibe, amihez kedved van! Pl ültess növényeket, tarts állatot, tanulj sütni, vagy nemtudom...
Hétvégéken pedig igyekezz lazítani, gondolom akkor nem dolgozik a férjed.
A gyerekkel menjetek sokat szabadba, azt lehet, csak valami néptelen helyet keressetek.
Tudom, hogy az online kapcsolattartás nem ugyanaz, de igyekezz kapcsolatban maradni a családoddal, barátaiddal!
Hú, én se bírom.
El se tudom képzelni, hogy valaki bírja.
A lányom 14 hónapos, én szülés előtt 1 hetet voltam itthon, de már nem bírom.
Most a vírus miatt még rosszabb, pedig heti 1 napot én dolgozok is.
Nekem is van dolgom, takarítok állandóan, itt a gyeek, van 1 kutyánk, kert, szeretek olvasni meg mindenféle művészet érdekel, angolozni is rendszeresen szoktam..
De nekem a társaság hiányzik meg hogy menjünk valahova..
Férjem nekem sincs itthon reggeltől estig..Kész rémálom néha egy nap, sírni tudnék állandóan.
Nekem elvileg februártól megy a kicsi bölcsibe én meg dolgozni vissza..De hol van az még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!