Egy férfi rocker milyen rövidnadrágot hord?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 21:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem feketét, vagy koponyásat. (de bármilyen lehet, nem feltétlen kell, hogy kövesse a sztereotípiákat. Lehet rocker, vagy rock zene kedvelő az is, aki amúgy nem néz ki annak :))
2/9 anonim válasza:
Olyat, ami tetszik neki.
És ezzel szerintem mindent elmondtam.
3/9 anonim válasza:
Bármilyet.
Rólam se mondanád meg az öltözködésem alapján, hogy metálos vagyok, pedig elég beteg zenéket hallgatok.
4/9 anonim válasza:
3# as én ugyan ez vagyok. Teljesen átlagosan néha kicsit még elegánsabban is öltözködök pedig kedvenceim között a Nile, Defeated Sanity, Dying Fetus
5/9 anonim válasza:
Csak is szigorúan térdig érőt mi mást?!
Ha férfiról van szó, egymás hasonmásai.
6/9 anonim válasza:
Utolsó! Drága kis harisnyás férfi! Rossz szót használtál. Nem hasonmásai, hanem fénymásolatai. Régen mindig ezt a szót használtad.
7/9 anonim válasza:
#6 az ötös válaszoló gondolom valami combközép felett 10 15 centivel végződőt tart ideálisnak. Egyébként rajtam most egy pár centivel térd fele erő kék terepmintás van
8/9 anonim válasza:
Rajtam meg 5-6 centivel térd alá érő egyszínű fekete van. 6-os voltam. Ezenkívül a rövidnadrágjaim 95%-a ilyen 5-6 centivel térd alá érő. A maradék 5% meg 20 centivel térd alá érő. Na ehhez mit szól az 5-ös?
9/9 anonim válasza:
6.
Jajjj! Bocsánat! Igazad van, valóban fénymásolatok.
És éppen ezért rendkívűl unalmas egyhangúak.
8-as.
Erre mit szólok..? Ennyi erővel már hosszút is viselhetnél!
Mert így mint egy kinőtt gatyába lennél ami vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!