Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, a kirívó öltözködés...

Lányok, a kirívó öltözködés ma már divat nektek?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, én értem, hogy rövidnadrágot vesztek fel inkább. Miért kell kilógjon a seggetek belőle? Egyre több ilyet látni. Jól néz ki, áll tőle a cerka, de nem gondolja, aki ilyet vesz fel, hogy kurvás? Direkt ez a cél?

Tisztelet a kivételnek

F,21

2020. jún. 21. 18:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Amirol te beszelsz 10-15 eve kvas lett volna, de mara mar sztem teljesen hetkoznapi."

Tévedsz, mivel a p..csagatyák már a 90-es években is voltak és hordták őket a lányok.

Kérdező, mindenki azt vesz fel, amit akar. Neked semmi közöd hozzá, hogy ki hogyan öltözködik. Ha emiatt olcsónak tűnik, az az ő felelőssége, majd viseli tettei után járó következményeket.

2020. jún. 21. 20:50
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Én akkor hökkentem meg amikor a tv-ben néztem ilyen szép trópusi tengeres műsort és az ottani pasi ilyen minisortba volt. A hab a tortán, hogy a tudósító még meg is jegyezte, hogy az a fickó milyen szexi rövidnacija van, ami ott menő, valamelyik egzotikus helyen volt.
2020. jún. 21. 21:29
 13/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
49%

10-es: A lepontozás annak szól inkább, hogy ebből is ideológiát csináltok, nem pedig annak amit ténylegesen közölni akarsz.

Kérdező: Férfiként mondom: mindenki azt vesz fel, amit akar. Ennyi!

2020. jún. 22. 06:06
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

8!

Egy fecske még nem csinál nyarat.

A jobb érzésűeknek még mindég alja ez az öltözet.

2020. jún. 22. 07:54
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Az a szomorú helyzet, hogy a seggvillantós nadrág nem direkt olyan. Amikor felveszem a farmer shortot kis naívan azt hiszem, hogy a nadrág nem kezd el csúszkálni rajtam. Pedig de. A farmer minden lépésnél megfeszül keresztbe,és elkezd elindulni felfelé. Amikor lép az ember, a lábszárain szélesebbre kell nyúljon a farmer, mint a csípőjén. A lépések elkezdik "feltolni" a farmert. És az elindul felfelé. A nap első két órájában még megállok tíz percenként lerángatni, de aztán feladom.

Aki nem akar így járni, ilyen hosszú shortot kénytelen viselni:

[link]

Ezzel csak egy probléma van, kövérít. Na és melyik tinédzser akar kövérnek látszani?...

2020. jún. 22. 08:03
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

15.

Igazad van, én férfiként azért viselek sortot mert sokkal jobbak a lábaim benne mint ezekbe a ballon anyagú térdig érő szharokban.

Arról nem is beszélve, hogy kánikulában a legjobb választás.

2020. jún. 22. 08:18
 17/23 anonim ***** válasza:

15: hát azért nem ez az egyetlen lehetőség pl

[link]

ez már nem tud felcsúszni, és ha passzos nem is kövérít.

16: gondolod te. Amúgy senki nem kíváncsi rá, miben jársz, de mégis minden női rövidnacis kérdéshez kénytelen vagy odaböfögni...

2020. jún. 22. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:
43%

éeees a 16 os személyében újra itt a harisnyás férfi aki szerint a nőkőn bûzis a sort de férfiakon oké 😅😅

15

Ez baromság azok bizony szándékosan ilyenek különben minden lánynak kint lenne a segge ami shortot visel

2020. jún. 22. 17:45
 19/23 anonim ***** válasza:
11%
anno hordtam, de olyan is voltam amilyen..ma mar penzert se vennem fel ezeket...ezek nem nok, hanem ribik. Igazi no nem hord ilyeneket.
2020. jún. 22. 22:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Még ha kihívó lenne, az is jobb annál, ami proli.

Szerintem ez a derékig érő, csípő csont alatt végződő nadrágok nagyon csúnyák, elmenne egy felső rész kiegészítőjének.

És akkor van középen egy vékony cérnaszál ami össze tartja.

Sose venném fel.

Ha valaki igen, akkor tegye, de inkább 12 éveseken látom.

Biztos csak az ő méretükbe árulják.

2020. jún. 23. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!