Fiuk/Lányok mi a véleményetek egy ilyen férfi alsó ruházatról?
Egyetértek az Elsővel.
Tényleg būzis hatása van és szerintem nem szép ,de ha Neked tetszik ,akkor hordjad 🤷♀️
Elég langyi stílus.
Ha a párom ilyet venne magára ,nem tudom mit csinálnék.
Mondja meg nekem valaki, a mostani férfiak/tisztelet a kivételnek/ miért csinálnak Barbi lányt magukból? Annyira undorító tud lenni mikor egy hasonló stílusú férfival találkozom. Mi lesz így a világgal? Nem lesz faj fenntartás mert lassan a férfiak is menstruálnak! Mire jó ez, őszintén? Nem érzik ezek a férfiak ,a bennük rejlő férfi erőt,akaratosságot,a hajlamot arra hogy igenis én vagyok a férfi ? És akkor meg jellennek ilyen testhez simuló kombinétba. Szomorú
Ez férfi body.
Hidegben teljesen jó aláöltözet.
A sok előítélkező meg fagyjon meg a pitcsába télen..
Nők, férfiak egyaránt.
Senki kedvéért nem fáznék meg csak hogy FÉRFINAK gondoljak.
Ha meg a bhúzizásnál vagyunk ne feledkezzünk meg a női boxerről sem...
Az is szép női darab.
F
Jajj 5ös, milyen kis erzekeny vagy...
Hallottal mar a trikorol meg alsonadragrol?
Ennek a 'rugdalodzonak' semmi köze ahhoz, hogy melegen tartson, arra vannak funkcios polok meg nadragok.
Ne takarozz azzal, hogy hideg van.
Valld be egyszerüen, hogy valami beteg hülye vagy.
Nekem férfiként ezzel technikai gondom van elsősorban. Mert nőknél ugyanez szoknyában végződik, tehát ha pisil, egyszerűen felhajtja alul.
De hogyan vizel ebben egy férfi? Még slicc sincs rajta...
Azért az gáz lesz, amikor egy nyilvános férfivécében meztelenre kell vetkőznöd egy brunyáláshoz :D
6.
Nekem van érzékeny lelkem..?
Azért mert nem álltam be a hülyék sorába és más a véleményem?
És ha én leszharom a funkciós nadrágot? Bajom lesz?
8.
Segítek!
Alul kikapcsolod és előveszed, ahogy a nők teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!