Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk/Lányok mi a véleményetek...

Fiuk/Lányok mi a véleményetek egy ilyen férfi alsó ruházatról?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon be jön, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is!

[link]

2020. ápr. 22. 06:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
26%

Hogy lehet benne WC-re menni?? Hát hogy! Úgy hogy félre húzom és el intézem a dolgom, ha nagy dolgot kell el intéznem akkor még szét kapcsolom, kb 3 másodperc ennyire egyszerű, ezt csak azért írom le hogy a kis tudatlanok fel világositsam, tudom mert én is hordok télen bodyt de az inkább hosszú ujjú.

Ami linken szerepel az már inkább ilyen jobb időbe való. Nekem a kék szín még tetszik is simán jó lehet már most, vagy aludni is benne akár.

Jöhetnek a le pontozások!!!!!

2020. ápr. 23. 12:11
 22/48 anonim ***** válasza:
77%

14es

Ezeknek hiaba magyarazod.

Egy normalis NÖ ugyis elhajt egy ilyet.

Teljesen funkciotlan ez a cucc, de persze ra kell fogni pl. a hidegre, hogy hordhassak. Ettöl függetlenül ugyanugy langyik.

Gondolom pelust is hordanak ala, hogy az anyjuk tisztaba tehesse öket.

Szerencsere soha nem volt közöm ilyen beteg idiotakhoz.

2020. ápr. 23. 12:27
 23/48 anonim ***** válasza:
26%

22-es! Azt azért még hozzá tenném van feleségem és két szép gyermekem!

És még sem hajtott el a nő!

2020. ápr. 23. 13:53
 24/48 anonim ***** válasza:
8%

23!

Most őszintén! Szerinted ezek milyen értelmi szinten mozognak ha egy férfi ruhadaról egyből a nemi hovatartozás jut eszükbe?

Kábé a béka shegge alatt lehetnek.

Annyit nem tudnak válaszólni, hogy bocsi de nem tetszik.

Ehelyett csak a “bhúzis” szó jut eszükbe.

Magukat minősítík és ez óvodás duma, hogy mit szól egy nő!

Amelyik nőnek nem tetszik az mehet a pi....a!

2020. ápr. 23. 14:56
 25/48 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kéz 21!

A kéket néztem én is magamnak, nekem is az tetszik! De most biztos nem lehet rendelni mert itt ez a korona nyavaja. De úgy látom neked el fogadta a feleséged hogy ilyen bodyt hordasz?!

2020. ápr. 23. 15:00
 26/48 anonim ***** válasza:
95%
ez most ugye csak vicc.... :'(
2020. ápr. 23. 20:57
 27/48 A kérdező kommentje:
Igazad van 23! Ha nem tetszik neki akkor viszont látásra! Nevetségesek egyes hozzá szólás, a bú..ik nem itt kezdődnek, de a passzos, boka villantott nadrág az menő mi?!! Ha-ha-ha!!
2020. ápr. 24. 08:55
 28/48 anonim ***** válasza:
76%

Minek emelted ki a kérdést? Csak szítani akarod a tüzet. Így is megkaptad amit akartál: 5% azt mondja hordjad, 95%, hogy ne.

Azt mondtad nem érdekel a véleményünk, úgyis veszel magadnak ilyent. Akkor hajrá, érezd jól magad benne.

Nekem akkor se fog tetszeni ez, ha álompasi van benne.

19/l

2020. ápr. 26. 09:08
 29/48 anonim ***** válasza:
11%
Már ne haragudj de miért ne emelhetné ki a kérdését?? Hisz ez az oldal arról szól nem! De bezzeg amikor lány kérdez valamit (emeli ki a kérdését akár többször is) ezt nem írod ki!!!
2020. ápr. 26. 09:15
 30/48 anonim ***** válasza:
14%
Csak magamból ki indulva, hogy én mint nő szeretem, sőt a kedvencem a body, és nagyon sok van belőle, mint ahogy írtam kedvenc ruha darabom, télen nyáron viselem, egy férfi akkor miért ne viselhetné? Vagy neki nem szabad? Pedig a linkben egy férfi body van, akkor szerintem nyugodtan viselheti férfi. De nem így van! Javitsatok ki ha tévedek!
2020. ápr. 26. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!