Fiuk/Lányok mi a véleményetek egy ilyen férfi alsó ruházatról?
Hogy lehet benne WC-re menni?? Hát hogy! Úgy hogy félre húzom és el intézem a dolgom, ha nagy dolgot kell el intéznem akkor még szét kapcsolom, kb 3 másodperc ennyire egyszerű, ezt csak azért írom le hogy a kis tudatlanok fel világositsam, tudom mert én is hordok télen bodyt de az inkább hosszú ujjú.
Ami linken szerepel az már inkább ilyen jobb időbe való. Nekem a kék szín még tetszik is simán jó lehet már most, vagy aludni is benne akár.
Jöhetnek a le pontozások!!!!!
14es
Ezeknek hiaba magyarazod.
Egy normalis NÖ ugyis elhajt egy ilyet.
Teljesen funkciotlan ez a cucc, de persze ra kell fogni pl. a hidegre, hogy hordhassak. Ettöl függetlenül ugyanugy langyik.
Gondolom pelust is hordanak ala, hogy az anyjuk tisztaba tehesse öket.
Szerencsere soha nem volt közöm ilyen beteg idiotakhoz.
22-es! Azt azért még hozzá tenném van feleségem és két szép gyermekem!
És még sem hajtott el a nő!
23!
Most őszintén! Szerinted ezek milyen értelmi szinten mozognak ha egy férfi ruhadaról egyből a nemi hovatartozás jut eszükbe?
Kábé a béka shegge alatt lehetnek.
Annyit nem tudnak válaszólni, hogy bocsi de nem tetszik.
Ehelyett csak a “bhúzis” szó jut eszükbe.
Magukat minősítík és ez óvodás duma, hogy mit szól egy nő!
Amelyik nőnek nem tetszik az mehet a pi....a!
Ment a zöld kéz 21!
A kéket néztem én is magamnak, nekem is az tetszik! De most biztos nem lehet rendelni mert itt ez a korona nyavaja. De úgy látom neked el fogadta a feleséged hogy ilyen bodyt hordasz?!
Minek emelted ki a kérdést? Csak szítani akarod a tüzet. Így is megkaptad amit akartál: 5% azt mondja hordjad, 95%, hogy ne.
Azt mondtad nem érdekel a véleményünk, úgyis veszel magadnak ilyent. Akkor hajrá, érezd jól magad benne.
Nekem akkor se fog tetszeni ez, ha álompasi van benne.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!