Fiuk/Lányok mi a véleményetek egy ilyen férfi alsó ruházatról?
2020. ápr. 22. 06:39
11/48 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy veszek magamnak, mert így kép alapján nekem ok! De bú..ást nem értem! Mivel ha valamit férfiaknak készítenek az gondolom azért csinálják hogy meg vegyék, aki akar vesz aki nem akar az nem vesz. Nekem is van olyan amit nem vennék meg magamnak pedig azt is férfiaknak készítik. Vagy lehet az a baj hogy én nem trendet "divatot" követem. De nem is bánom, mert most amúgy is mindenki egyformán néznek ki.
2020. ápr. 23. 07:05
12/48 anonim válasza:
Te kerdezted, hogy nez ki.
Minek irod ki a kerdest, ha utana meg nem fogadod el a valaszokat.
Nem tudom, miert hiszik egyesek, hogy ha hülyet csinalnak magukbol, akkor különlegesek lesznek.
Vedd meg, es ha majd lesz nöd, aki normalis, meg fog ezen botrankozni. Csak beteg agyu nöknek fog ez bejönni.
Amugy miert olyan ördögtöl valo olyannak lenni, mint masok?
Nem ilyen dolgokkal kell kitünni, hanem intelligenciaval, magabiztossaggal stb.
13/48 A kérdező kommentje:
Tévedés a válaszokat el fogadom! Én csak a bú..ásra tértem ki külön ha még figyelte volna! Mert edtől még nem lesz valaki b..zi! És bocsánat de én nem a tömegből akarok ki tünni ezzel, mert ezt úgy sem látja egy velem szemben jövő mivel nem láthatja, ha van fölötte más is. Az meg hogy különbözőek vagyunk az teljesen normális.
2020. ápr. 23. 08:29
14/48 anonim válasza:
Itt kivétel nélkül mindenkinek az jut róla eszébe! Ez a véleményünk!
Egy FÉRFI nem vesz fel ilyet!
15/48 A kérdező kommentje:
Mert akkor már nem férfi ugye!! De egy nő vehet fel férfi pólót ugye? Azzal semmi baj nincs ugye?!
2020. ápr. 23. 09:22
16/48 anonim válasza:
Ne vergődj már ennyit! Vedd meg! A pride-on jól fogsz benne mutatni!
17/48 A kérdező kommentje:
Ez a reakciód a "vergődés" mert értelmes választ nem tudol adni! De a kötözködés az megy!! Gratulálok!!!
2020. ápr. 23. 09:52
18/48 anonim válasza:
Én tudni szoktam és tudolni!
Tudod nincs különbség férfi és nő póló között, max. méretben!
19/48 anonim válasza:
és NEM tudolni, nincs ilyen szó!
20/48 anonim válasza:
Hogy végzi el a szükségleteit? Macerás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!