Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk/Lányok mi a véleményetek...

Fiuk/Lányok mi a véleményetek egy ilyen férfi alsó ruházatról?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon be jön, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is!

[link]

2020. ápr. 22. 06:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%

Az 1 éves lányomnak vannak ilyen rugdalózói.

Amúgy el nem tudom képzelni, hogy ez egy férfinek kényelmes lehet. Gondolom alul, a legnemesebb részüknél patentos, szóval ha pisilni kell, nadrág letol, kipatentol, vigyáz hogy ne lógjon a body alsó része a szerszámhoz, majd pisztoly megigazít, patent vissza (amít kínszenvedés bekapcsonli) és mehet tovább az élet.

Engem nem zavar, ha valaki ebben érzi jól magát, de nem szeretném látni. Főleg nem szex előtt. 😂

2020. máj. 12. 13:33
 42/48 anonim ***** válasza:
63%
Már egyszer le írtam, de neked is le írom utolsó, nem kell le tolni a nadrágot, és nem kell szét kapcsolni a bodyt ha pisilni akarsz, csak simán félre tolod és intézed a dolgot. Amúgy amit én használok bodyt az nagyon jó anyagú, és annyit nyulik igazodik amennyit kell.
2020. máj. 12. 17:46
 43/48 anonim ***** válasza:
32%

42.

Az a gond,hogy sok olyan buta felvilágosulatlan ember van mint a 41-es aki azt hiszi minden ruha csak nőknek keszül és nincs férfi változata mint például fordítva, az persze természetes...

2020. máj. 12. 18:49
 44/48 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen igazad van!

De hogy tud némelyik hozzá szóló olyat írni, hogy már az nevetséges!

Itt van rá élő példa ez a férfi body, mi is ez??? Ez egy egyrészes "fehérnemű férfiaknak, aminél az alsó része egyben van a felsővel, és erre azt írják hogy bűz...is. De ha van egy ilyen csíkos alsó nadrágod, és veszel fel rá egy csíkos atlétát, akkor már nem bi...s, na akkor most mi is van??? Nekem ez olyan hihetetlen.

2020. máj. 12. 19:04
 45/48 anonim ***** válasza:
94%

Köszönöm a buta jelzőt, így ismeretlenül is, de nem változtat a véleményemen hogy NEKEM nem tetszik. Se a body, se a csíkozás.

Ha nektek kényelmes és szeretitek, akkor hordjátok egészséggel, de legyetek kedvesek azt is elfogadni, ha valaki nem rajong egy ilyen ruhadarabért (függetlenül attól, hogy női vagy férfi)

2020. máj. 12. 21:29
 46/48 anonim ***** válasza:
63%
Na egy ilyen hozzá szólással szerintem nincs is semmi baj, kulturáltan meg mondtad a véleményed, ez teljesen rendben van. De így kellene mindenkinek, csak vannak itt olyan válaszolók akik szeretnek ki tünni a többitől azzal, hogy hogyan is válaszolnak, és azt hiszik ezzel ők a menők.
2020. máj. 13. 08:05
 47/48 A kérdező kommentje:

Igen ezt szerintem is így kellene csinálnia mindenkinek.

Írja le nyugodtan a véleményét akár pozitív akár negatív így korrekt.

De nem mindjárt a bú..zást, és egyéb jelzőket alkalmazni, amire gyakorlatilag nincs is joga, hiszen nem is ismer engem! Akkor meg miért ad olyan választ. Mivel én is mindig korrekt választ adok amihez hozzá szólok, de ezt én is el várom másoktól ugyan ugy.

2020. máj. 13. 09:10
 48/48 anonim ***** válasza:
0%

45!

Nagyon szívesen!

És azon meg ne aggódj, hogy azért van baj veled mert más a véleményed és emiatt megbélyegeznek, amikor egy nő ír ki kérdést arról,hogy mi a véleményünk arról hogy ő férfi ruhákat hord akkor engem is el szoktak átkozni mert az nekem sem tetszik és nem azt kommentelem amit ő és a vele egyetértők olvasni akarnak.

Ez itt így működik hiába nem tetszik!

2020. máj. 14. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!