Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Akik hordanak tangát...

Lányok! Akik hordanak tangát mit szeretnek benne?

Figyelt kérdés

Én eleinte eléggé tartottam tőle, amikor kipróbáltam furcsa volt, hogy éreztem amikor sétáltam, vagy amikor leültem, vagy amikor felhúztam egy farmert akkor teljesen rásimult a fenekemre, de már megszoktam és szinte az a furcsa ha nincs benne a pánt a fenekemben. Ti, hogy vagytok ezzel?

21/L és 2 hónapja hordok tangát.

2020. jún. 17. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés. Évek óta hordok és számomra is a nem tanga fazon lenne már furcsa, annak a vonalát érezném. Már úgy megszoktam, hogy fel se tűnik, hogy van rajtam bugyi.:)
2020. jún. 17. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megszoktam már,nekem kényelmesebb mint egy rendes bugyi.
2020. jún. 17. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Meghagyja a popsim ívét, nem vág be, nem lapítja le.. tapadósabb naci nagyon csúnya szerintem teli bugyival alatta. Meg amúgy nincs útban, szóval szeretem, normális minőségű 100% pamutot hordok, soha nem volt belőle eü bajom sem
2020. jún. 17. 23:23
 4/10 anonim válasza:
100%
Én varrás nélkülit hordok általában, nekem az a legkényelmesebb és nem kell aggódni, hogy átlátszik a nadrágon.
2020. jún. 17. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Milyen átlátszó nadrágot hordok amihez tanga kell?
2020. jún. 18. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretem benne hogy nem latszik a korvonala a nadragomon at illetve nekem kenyelmes a tsnga
2020. jún. 18. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen úgy tudnám megfogalmazni: mert ez kényelmes.

Ez olyan dolog, hogy xy miért a boxert szereti, miért nem a fecskét? Mert az kényelmes neki, abban érzi jól magát. :)

2020. jún. 18. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem vágja ketté a fenekem.
2020. jún. 18. 10:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem az volt a furcsa benne, hogy amennyire eleinte éreztem, most semennyire. Hiába koncentrálok oda nem érzek semmit, csak akkor ha mondjuk oda nyúlok és kicsit meghúzom.
2020. jún. 18. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem latszik a körvonala a nadrágon, szoknyan, egesz ruhan, ez eleg nyomós indok 😃

Raadasul nekem a francia kellemetlen volt mindig, ide oda csuszkal stb

2020. jún. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!