Férj társaim. Titeket érdekel hogy a párotok milyen ruhákat vesz fel? Van kedvencetek közülük, vagy van olyan amit nem hord de szeretnétek ha hordaná?
Persze. Én is a nőiesebb, feszülősebb ruhákat, szoknyákat szeretem, ha felveszi. Sajna ritkábban, gondolom ha gyakran hordana, akkor annyira nem számítana.
A ruhái közül nincs nagyon olyan amit nem hord, de néha van, h megpróbálom rábeszélni vmire a boltban, vagy venni neki vmit ami nekem tetszik, de általában sikertelenül.
Gondoltam, ha az első véleménye érdekel, én is hozzászólok:
A barátom jobban szereti ha szoknya vagy ruha van rajtam, és ha hozzá megyek vagy ő jön szoktam felvenni cicanadrágot, mert tudom, hogy szereti. Ennek ellenére utcára közönségesnek tartja, de szerintem nem szólna érte, ha nekem tetszene.
Továbbá a piros köröm, copf, szemüveg, piros rúzs, cicásra festett szem. Néha vagyok így, de annyira nem törődök vele, nekem kell eldöntenem miben érzem magamat szépnek.
A férjem sokszor beleszólna az öltözködésembe de nem hagyom. Szeretné ha szolidabb lennék, de nem engedem hogy befolyásoljon. Saját ízlésem szerint öltözök, nem fog egy pasi se beleszólni.
29L
Mivel más nők is válaszoltak már a barátjuk nevében...
Enyém nem szól bele, eddig egy nadrágomat "vétózta meg", de nem kap agyvérzést, ha azt veszem fel, és pofákat sem vág rá. Egyszer elmondta, hogy az nem tetszik neki, én meg továbbra is hordom.
A mintás kisruhákat jobban szereti rajtam, mint a komolyabb, elegánsabb darabokat, de nem különösebben foglalkoztatja ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!