Nektek melyik stílus a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Swag:
Hipster:
Emo:
Modern-Retro:
Visual Kei:
Nem tudok konkrét nevet(Szerintem átlagos):
Nem kötelező innen választani! Csak segítségül beraktam egy párat! :)
2013. szept. 8. 18:02
2/10 anonim válasza:
Mindegyiktől hányok, bocsánat. Ez a hipsterzés, meg swagozás is csak anyuci apuci pénzéről szól. Az utolsó elmegy. Inkább járok bakancsban és egyszerű fekete ruhákban. Tudom hogy tömeg és ez sem jobb, de nem villogok vele hogy jaj de márkás,drága minden egyediséget nélkülöző tömegcuccaim vannak. 15/L
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszok. :)
Én is okádni tudnék tőle....csak kíváncsi voltam. :D
2013. szept. 8. 18:58
4/10 anonim válasza:
Verena egyáltalán nem emo:DDD
Alternatív és a scene keveréke..
Amúgy a harmadik.
5/10 anonim válasza:
Én talán az utolsóba sorolnám magam, mint átlagos 'tucat' stílus, de szerintem ez sokkal jobb, mintha valami swages vagy hipsteres csajszi lennék.. 16/L
6/10 anonim válasza:
én fiú vagyok, úgyhogy csak azt tudom megmondani, mi tetszik egy lányon:
barátnőnek egyértelműen csak az utolsó, ha viszont csak szexről van szó, jöhet a hipster és az emo is.
7/10 anonim válasza:
magamat az utolsóhoz sorolnám, de ha hideg van akkor tornacipô, csôgatya marad, vagy cicanadrág, és nem ing hanem egy egyszer1ô póló. ez is tucat de én egyáltalán nem tartom divatosnak vagy menônek ezt a "SWAG" és "HIPSTER" stílust :D
8/10 anonim válasza:
a modern retro meg az átlagos keveréke illene rám, a többit meg nem tartom sem jónak sem rossznak, ha valakinek jól áll hajrá!
9/10 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok! :)
2013. szept. 9. 17:05
10/10 anonim válasza:
nekem az tetszik ahogy én öltözködöm... Kb. az uccsó , de hát nem ugyanaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!