Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem baj hogy a férfi futónadrá...

Nem baj hogy a férfi futónadrág nejlonból van?

Figyelt kérdés

Ettől nem rettegnek azok az igazi FÉRFIAK akik a nejlonharisnyától viszont igen?

Mert ugye mindkettő műszálas.

2020. jún. 6. 14:52
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

29!

És akkor ezt miért mondják rám...?

Nem ismernek, de egy darab ruha miatt homár lehetek egyesek szerint.

Pedig a férfi ruhát viselő nők is állítják,hogy egy ruhadarabtól nem lehet senki homár!

2020. jún. 8. 07:56
 32/42 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem azzal van bajom hogy nejlon harisnyát hordasz. Képzeld télen én is hordok Harisnyanadrágot, szeretem is hordani, de nem hangoztatomDe minden nap. De a te stilusoddal van baj, nem csak nekem másoknak is. Egyszerűen sok ahogy viseledel.
2020. jún. 8. 08:30
 33/42 A kérdező kommentje:

A lányok között is van pár elenyésző példány aki férfi acélbetétes bakancsot hord, ők nem sokak egyszerűen ahogy viselik??

Egyszer egy ilyen a kérdésemre azt válaszolta, hogy ez egy stílus.

Hát az enyém is az!

Az lenne a problémád , hogy én legalább felvállalom és nem dugdosom?

Ami a stílusomat illeti, amit kapok, azt adok...

2020. jún. 8. 09:38
 34/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%

Rendben van kérdező, kérdés jelentve. Egyre betegebb dolgokat írsz, ráadásul olyan témában ami egyéni preferenciád, és amúgy kb senkit nem érdekelne. Mi az hogy dunába lőni? Kiket? Akivel nem azonosak a preferenciáid?! Inkább kezdj az életeddel valamit, és keress fel egy pszichológust...

Több válaszoló tök korrekt hozzászólást írt, erre beléjük állsz? Szégyelld magad! Szerintem húzd le magad a gyászba! És nem a harisnyád, hanem a másokhoz való hozzáállásod miatt!

2020. jún. 8. 13:31
 35/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
96%
Na akkor tegyük helyre a dolgokat, mert látom, elég nagy bajok vannak nálad. Próbáltunk veled kulturált hangnemben beszélni, de képtelen vagy a dedós hisztid nélkül két összefüggő mondatot leírni. Én vagyok a dedós, hogy jelentettem az agymenésedet? Hát olvasd már vissza magad! Itt vádaskodsz, személyeskedsz, számonkéregetsz embereket, mert kb arra nincsen agyad hogy átlásd, nem a harisnyáddal, hanem a viselkedéseddel van problémánk - de kb az egész közösségnek. Plusz. Még mindig nem válaszoltál a kérdésre: Kiket akarsz te lelőni, cilinke? Akik nem értenek veled egyet/sz**nak a fétisedre, vagy mindenkire, mert nem bírják elviselni, hogy úgy viselkedsz, mint egy elkényeztetett kisherceg?
2020. jún. 8. 15:26
 36/42 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen egytértek a 36 ossal. Többen is normálisan leírtuk hogy miért nem tartjuk férfiakon jó ötletnek a harisnyát erre a kérdező elkezdett rágalmazni hogy itt mindenki melegnek tartja a harisnyás férfiakat meg hogy golyóérettek vagyunk holott neki is elég radikális nézetei vannak mint kiderült. Láttam volt aki tényleg lehomoszexuálisozott de ne vegyél már mindekit egy kalap alá vele. Már teljesen eltértek a válaszok az eredeti kérdéstől.

Én is leírtam hogy én és szerintem mások miért nem vesznek fel harisnyát de a kérdező nem hajlandó elfogadni az érveket hanem tovább kötözködik. Valszeg csak akkor nyugodna le ha itt midnenki leírná hogy oké mától mi is harisnyában fogunk járni férfiként..

2020. jún. 8. 15:44
 37/42 A kérdező kommentje:

Amit kapok azt adok! Ha megsértenek hogy válaszoljak?

Akinek nem inge...

2020. jún. 8. 16:05
 38/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%

37-es: Erről van szó! És ez a szomorú. Mert képtelen elfogadni, hogy más nem szeretne "osztozni a harisnyaviselés örömeiben"...

Kérdező: Mucika! Most kajak mi tehetünk róla, hogy csak azon nem sértődsz meg amit kb nem mondanak ki? Meg hogy te viselkedsz úgy, hogy az elkényeztetett tini hisztikirálynő sírva könyörög neked a receptért? Hagyjuk már a rizsát!

2020. jún. 8. 17:08
 39/42 A kérdező kommentje:

34!

Még annyit hogy ha szeretnél jelentgetni mert sértőnek érzed a válaszaimat, akkor ezt a kérdést is legyél szíves jelenteni!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

38!

A 37-es és a kérdező ugyanaz! Egszer igazat adsz, másszor meg ekézel?

2020. jún. 9. 12:07
 40/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Bocs, 36-ot akartam írni. Ez az én figyelmetlenségem volt...

Azon a kérdésen meg mi a t**ömet jelentsek? Hogy leírják az emberek, hogy a hócipőjük tele van azzal, hogy agresszíven vagdalkozol, mint egy csapat doppingrozsomák? Vagy az a bajod (mostmár csak sikerül eltalálnom a számot...), amire a 36(!!!!!)-os válaszoló is rávilágított, hogy akkor állna helyre a lelki békéd, ha MINDEN férfi megígérné, hogy nejlonharisnyát visel ezután?! Vagy mi a f**z bajod van neked?

Komolyan! Felvettél egy agresszív stílust, és elvárod, hogy önigazolást kapj arról, hogy mindenki s**r szemét s**ralak, csak te vagy helikopter? Ez a célod? Hát nem. Na meg az említett kérdés alatt a kis haveroddal belénk állsz, hogy "egymásnak öltözünk", holott rohadtul nincs így. A magam részéről nem érdekel más véleménye. Nekem is megvan az öltözködési stílusom - tetszik tetszik, nem nem. Nem járok fel ide hisztizni, hogy jajj-jajj másoknak nem tetszik a katonai zubbonyom. Nem nekik öltözöm, hanem magamnak.

2020. jún. 9. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!