Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem baj hogy a férfi futónadrá...

Nem baj hogy a férfi futónadrág nejlonból van?

Figyelt kérdés

Ettől nem rettegnek azok az igazi FÉRFIAK akik a nejlonharisnyától viszont igen?

Mert ugye mindkettő műszálas.

2020. jún. 6. 14:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
56%

Igaz, hogy sok minden nejlonból van, de ettől a nylonharisnya és úgy általában a harisnya megosztja az embereket. De nálunk különösen jelen van a stigma, a megbélyegzés. Főleg a fiataloknál, akik bármit képesek kipecézni, kiröhögni, igénytelennek beállítani, főleg, hogy a saját világukat, gondolkozásukat, szokásukat erősítsék.

Amúgy azok a hozzászólók, akik amellett érvelnek , hogy a harisnya azért lett női, mert a szoknyához megy és ezért női. Ez csak jelen korban igaz. Ugye tudott, hogy a nemesek, grófok idejében a férfiak hordtak selyemharisnyát, az arisztokrácia végén, pedig az amerikai katonaság részére fejlesztették ki. Onnan a női feminizmus előretörésével, ami a nadrág és a hosszú földig érő szoknyát, a rövid szoknya, sort nadrág lett a divat, a harisnya eme öltözék kellékeként jött divatba.

Tehát a divat szülte a női harisnyaviselését, de manapság is vannak, ahol bevett dolog, pl balett, táncos kőrökben, vagy a magyaros népi öltözékben.

Egyébként a nylonharisnya is divat része, vannak amelyek feltűnőek, de vannak amelyek szolidak, tehát ha férfi akar hordani, találhat magának, hiszen millió féle fajta, színűek vannak.

2020. jún. 6. 19:16
 12/42 anonim ***** válasza:
48%

+ Azt akartam az utolsó mondatommal, hogy a divat része a női divat része, egyszer divatba jött és azóta is divat, de aki nem akarja mindenben a divatot követni, azt békén kell hagyni, hagy érezze magát abban jól, elvégre nem nagy vmi valljuk be.

Voltak próbálkozások a férfi harisnya gyártók részéről, hogy divatot csináljanak, igaz kb 10 éve volt is egy hullám, sok férfi harisnya kelt el, de azok is inkább nadrág alatt, sportolásként hordták, nem úgy mint a nők.

2020. jún. 6. 19:27
 13/42 anonim ***** válasza:
48%
Az is érdekes, hogy a nők jó rész, a többség utálja a nylonharisnyát, sőt sok pasi nem szereti rajtuk. A legtöbb ember a természetes natúr bőrt szereti, ódzkodnak a nylonharisnyáktól, talán ez miatt is van olyan ellenszenv a harisnyamániás paliktól.
2020. jún. 6. 20:51
 14/42 A kérdező kommentje:

10-es!

A 9-es kislány férfi pólókban jár! Ő nem homoszexuális emiatt? Vagy épp elmebeteg?

2020. jún. 7. 12:38
 15/42 anonim ***** válasza:
94%
Férfi női póló között nemsok különbségg van max a színe nem olyan fel tűnő mintha férfi húz harisnyát 😂
2020. jún. 7. 13:19
 16/42 anonim ***** válasza:
74%
Látom azt sem sikerül továbbra sem felfogni kedves kérdező hogy néhány női ruhadarab olyanra lett tervezve hogy a női testeken mutasson jól és ezek sokszor nem a legkényelmesebb darabok. Ilyen pl a nylonharisnya a fűző a szűk miniszoknyák stb. Nehogy már a férfi pólót egy kalap alá vond ilyesmikkel mert kézenállok és tarkón fosom magam. Felhozhatod az acélbetétes bakancsot is lányokon hát szerintem az sem ugyanolyan mint férfiakon egy 20 denes harisnya de mellesleg nem is sok ember találja rajtuk esztétikusnak azt sem.
2020. jún. 7. 13:57
 17/42 anonim ***** válasza:
93%

9-es vagyok

Köszönöm, hogy pont kiragadtad a lényeget, azt az információt bíztatasként írtam le, hogy nem vagy egyedül. Segíteni próbáltam te kigáncsoltál, részemről ennyi volt.

Nem tudom eldönteni, hogy homoszexuális, nőgyűlölő, őrült, nárcisztikus, skizofrén, önbizalomhiányos vagy-e.

Középkorú férfiként régen nem hisztizned és más hímneműek öltözködésére köpködnöd kéne.

Amúgy, hogy megint kitudj ragadni valamit a mondandómból, így állnak rajtam a pólóim

[link] t-shirt outfit&tbm=isch&tbs=rimg%3ACbr1TD_1TrD0kIkDpv6fca4VA7cY8KvvGekgOpXhakx_1lbiqscowlqG1-LrihB3c1wcJwxBfmLx7IMr2MJxtQSa6W6naCAkUhyFSxKhIJ6b-n3GuFQO0R9Nsd54njkZgqEgnGPCr7xnpIDhHittByBZt4lSoSCaV4WpMf5W4qEcFFyyj8A9C_1KhIJrHKMJahtfi4R6qDmIHbutyoqEgm4oQd3NcHCcBH4pn1Jp0YrmyoSCcQX5i8eyDK9EVU-2sGmOQrZKhIJjCcbUEmuluoRwQaHuM3eQUsqEgl2ggJFIchUsRGiWDgDYfMo02FL7DV-tiQ1Fw&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=isvn&hl=hu&ved=0CBIQuIIBahcKEwjYpo7O6O_pAhUAAAAAHQAAAAAQKA&biw=360&bih=704#imgrc=eMPsj6zBiKKxLM

Nem vagyok homoszexuális, te meg nem a ruháid miatt vagy elmebeteg hanem a viselkedésed miatt.

:)

2020. jún. 7. 15:49
 18/42 anonim ***** válasza:
2020. jún. 7. 15:51
 19/42 anonim ***** válasza:

16\ látszik nem érted, tudod, hogy a harisnya, konkrétan a nylonharisnya mi célt szolgál. Nem azt, hogy egy nő nőies legyen benne, hanem, hogy a lábat öltöztesse, jól nézzen ki, vagy csak ne fázzon harisnya nélkül. Persze nem azt mondom, hogy nincs olyan harisnya, ami kimondott csajos stílusú, de az átlag testszínű, meg fekete basic fajták nem csajosak, ezeket a pasik is felvehetnék, nem csak télen ha akarják.

Vannak pl a neten, amiről beszélek, hogy pasi is olyan harisnyába van, mint a nő. Pl:

[link]

2020. jún. 7. 16:09
 20/42 anonim ***** válasza:
94%

19: nem tűnt fel, hogy az egy sportesemény után készült kép? Egy sporthoz szükséges ruha? Ahogyan a kérdező által példának hozott futónadrág is? Biztos vagyok benne, hogy a képen látható férfi nem abban jár az utcán ha tél ha nyár. Egy férfi nem igen szokott szoknyában járni hogy szüksége legyen harisnyát felvenni hozzá...

Ettől függetlenül a mindenki azt vesz fel amit akar, senkit nem érdekel. Nem is értem miért kellett megosztania ország-világgal a harisnyák iránti rajongását. Más se írja ide, hogy szereti a felesége tangáit hordani (vagy lehet, hogy írja, én még nem láttam, de azon háborogni, hogy mások miért nem hordanak férfiként tangát, ugyanannyi értelme lenne, mint a kérdező háborgásának, hogy miért nem hordanak nejlonharisnyát)

2020. jún. 7. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!