Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem baj hogy a férfi futónadrá...

Nem baj hogy a férfi futónadrág nejlonból van?

Figyelt kérdés

Ettől nem rettegnek azok az igazi FÉRFIAK akik a nejlonharisnyától viszont igen?

Mert ugye mindkettő műszálas.

2020. jún. 6. 14:52
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

9,17.

Ha te sem vagy homoszexuális azért mert férfi pólóba jársz akkor én miért lennék az ha én meg harisnyába?

Egy ruha miatt volnék beteg? Én rettegek tőle megrögzötten vagy ez a többi igazi férfi?

Ha valaki fél egy egyszerű ruhadarabtól akkor vele van a baj.

16.

Jópár férfi ruha meg úgy lett tervezve,hogy férfi testen mutasson, ehhez képest a nők is viselik...

20!

Nézz vissza! Én a kerdezőnek válaszoltam, arról nem tehetek,hogy itt sok igazi férfi van aki nem velem egyenértékű és azt hiszik az a jó amit ők diktálnak...

Csupán egy kerdésre válaszoltam nem én köptem arcon őket!

2020. jún. 7. 17:09
 22/42 anonim ***** válasza:
56%

Látszik még nem esett le, hogy mire akarok utalni; a nylonharisnya nem azt a célt szolgálja csak, hogy vki szoknyához és magassarkúhoz felvegye. Igen sporthoz is hordható, ahogy a leggingset is lehet sport célra és utcai viseletként is felvenni, ahogy torna vagy sport cipőt is felvesznek utcára, vagy melegítő nadrágot, vagy kosaras szerelést.

A következő link azt mutatja, ami neked elképzelhetetlen, hogy nem csak szoknyával megy a harisnya, hanem számos outfit lehet pasiknak is:

[link]

2020. jún. 7. 17:15
 23/42 anonim ***** válasza:
80%

"Ha valaki fél egy egyszerű ruhadarabtól akkor vele van a baj." Ez így van. Ezért sem értem, hogy miért nem hordasz harisnyát szépen csendben, és miért kell ezt mindenkivel közölnöd és háborognod, hogy mások miért nem akarnak hordani. Én nem akarok hordani, mert nem látom értelmét. Nem szoktam szoknyában járni, se báli ruhában, amihez jól jönne. Majd ha valaha is férfiként szoknyát veszek fel, akkor valószínúleg nejlonharisnyát is veszek hozzá ha hideg lesz.

Hord a harisnyát ha azt szeretnéd és kész. Nem ezt szeretted volna hallani? Akkor mit? Mi is a kérdés? Hogy mások miért nem hordanak? Mert nem akarnak. Kész. Te meg akarsz. Kész. Ennyi.

2020. jún. 7. 17:16
 24/42 anonim ***** válasza:
74%

19 Az a kép amit linkeltél egy aerobik csapatot ábrázol ahol kötelező ez a 40 den körüli fényes harisnya. Húgom járt pár évig így ezt tudom.

Az érvelésed csak ott bukik el hogy a férfiak lábát abszolút nem öltözteti ez a ruhadarab hanem röhejessé teszi... És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Én azt sem mondom hogy aki ilyet felvesz utcára férfiként az meleg de az biztos hogy kissé elborult.

2020. jún. 7. 17:16
 25/42 anonim ***** válasza:
8%
24-es. Az, hogy mi röhejes inkább hagyjuk, aki olvassa ezt az oldalt, láthatja, hogy ti nők hogyan tudjátok egymást fikázni a kinézete, öltözéke miatt. Az, hogy a legging és a nylonharisnya megosztja az embereket, az ugyan az, mint másik x-y dolog. Aki nem a divatot követi, hanem a sajátját, azt hord amit akar, azt úgy sem érdekli más mit gondol róla, én is így vagyok.
2020. jún. 7. 17:24
 26/42 anonim ***** válasza:
85%

24 vagyok. Magyarul leírtam hogy én nem gondolom hogy aki férfiként így öltözik meleg... Azt meg nem mondtam hogy mitől lesz férfi egy férfi.

Viszont amiket a 22 es linkelt még röhejesebben néznek ki mint ahogy előre elképzeltem :D

Azért vagyok golyóérett mert nem látom amit te hogy milyen csodásan néznek ki férfiakon ezek a harisnyás összeállítások? :)

Ilyen kijelentések után te meg lehet elmegyógyintézet érett vagy bakker.

2020. jún. 7. 17:33
 27/42 A kérdező kommentje:

24.

Cinizmus nélkül válaszolj! Szerinted az összes pasi homár a képen egy ruhadarab miatt?

Mert ha szerinted igen, akkor tényleg a dunába kéne lőni téged...

Ugyanis megrögzött vagy.

2020. jún. 7. 17:40
 28/42 anonim ***** válasza:
56%
Na pont a röhejes vagy nem röhejes outfit a lényeg. A nők is tudnak baromi röhejesen felöltözni, röhejes harisnyát felvenni, én igyekszem nem így hordani. Én nem írtam, hogy golyóérett lennél, az a kérdező.
2020. jún. 7. 17:44
 29/42 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező én most is a Dunából írok egy golyóval a fejemben mert én annyira szemben megyek a társadalommal hogy húú. Mondom hogy nem attól homár valaki amit felvesz hanem attól ha a saját neméhez vonzódik.
2020. jún. 7. 18:41
 30/42 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy beteg állat, valaki lőjje már le!!!!
2020. jún. 7. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!