Ez már vásárlásmániának számít?
Hát szerintem annak számít, de tudom milyen érzés ha mondjuk nem veszed meg rögtön, csak arra gondolsz, hogy, de jó lenne ha meglenne. (Átérzem lány vagyok és én is hasonló) Akkor ez a márka nem olcsó, (egyik sem az) Meg kell néha állnod, hogy ne vedd meg. Én is meg tudom állni. Szerintem az az egyik legjobb érzés ilyenkor, ha leértékelve veszed, szerintem várd ki, vagy nézz olyan darabokat, és akkor nem költessz annyit, és szerintem jobb érzés lehetne. Vagy a másik, hogy felállítassz egy bizonyos limitet minden hónapban, hogy csak ennyit költhetek kizárólagosan és kész, de ezt már neked kell megállnod.
Sajnos ez fejben dől el, hogy mi a fontosabb neked, hiszen írtad, hogy spórolnod kellene. Biztosan meg tudod majd állni. Én tényleg átérzem a helyzeted. :) Ha esetleg szeretnél privit írni, nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!