Tį nem unjátok a harisnyás férfit?
Én láttam már 4-5 éves hozzá szolasokat ugyanezzel a szó használatal.
Szerintem ő lesz a 40 éves test építő aki skinny farmert hord hogy látszon a munkája gyümölcse 😂😂😂😂
Én azért örülök ,hogy ennyien figyelnek rám.
Talán azért mert én ki tűnök az itt résztvevő egyhangú,szürke és unalmas emberkék közül....
Oh igen, hát persze. Mert aki nem vesz fel férfiként harisnyát, az már egyből unalmas, szürke, egyhangú emberke. Mi a helyzet a metalheadekkel, a hypebeastekkel, vagy akik a hanyag eleganciát képviselik? Teljesen más stílusok, de mind ki tud tűnni az átlagból és mégsem kell hozzá harisnyát hordaniuk bakker.
Amúgy megkérdezhetem 32-es, hogy te egyébként miket szoktál a harinysákhoz felvenni?
33\ a harisnyaviselés nem divat vagy stílus kérdése, hanem egy kiegészítő ruhanemű, fehérnemű . Ezért is fura, hogy ennyi szó esik róla, ennyire túl van reagálva. Ráadásul a harisnya több féle képen lehet felhasználni, mint a rövid harisnyát, azaz a zoknit.
Nálunk valamiért a harisnya és zokni annyira külön van választva, mintha a csizmát és a cipőt választanánk ketté; a csizma női, a cipő férfi.
35.
Eme felfogas szerint a férfiak nyugodtan megfagyhatnak.
Gratulálok ehhez a felfogáshoz,jó hogy én nemnkövetem...
33.
Nem pont a harisnyára gondoltam, mivel én sem mindég viselem, hanem amúgy ha megnézed az igazi férfiakat mind-mind fénymásolat!
Csak hogy megfeleljenek egymásnak és cilinkének....😹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!