Tį nem unjátok a harisnyás férfit?
23.
Vigyázz! Nehogy te is külön oldalt kapjál a hiú kisfiúktól mint én.
Bár mint tudjuk a negatív hír is hír..
Neked sem azért lett saját oldalad és emlegetnek A harisnyás férfiként mert harisnyát hordasz, hanem mert ezt kényszeresen próbálod ráerőltetni másokra.
A 23as válszoló így olvasatra teljesen jól áll hozzá a dologhoz, hordja a harisnyáját és nem szól le erre fel minden bermuda nadrágos férfit és inget meg kéket viselő nőt.
Értem én, hogy egyszer valaki megsértett, de az nem jogosít fel téged a "fiúkázásra".
Felőlem aztán hordhatod a harisnyádat nem szóllak meg érte, férfi balettáncosok is hordanak, nem lesznek tőle melegek, de én sem a barátomtól kölcsönvett pólótól lettem biszex es a nők akik férfi pólót hordanak sem mind melegek, biszexek stb többségük hetero akiknek ez kényelmes.
25!
Ha nem a pasid pólóitól lettél biszex akkor ezt magyarázd már el légyszíves ennek a sok parasztnak, hogy ruhától nem lesz valaki meleg!
De tudom velem van a baj...
Nem, nem leszel meleg a harismyától még akkor se ha színes/mintás stb, sőt meg a Magnum féle rővidnacitól sem lesz más a szexualitása senkinek.
Ellenben attól, hogy fiúkáknak hívod a többi férfit és taszítónak véled egy női láb látványát valamint kívánatosabbnak látod a férfiak lábát, nos ezek elég "gyanúsak".
Fiúkáknak a gondolkodásuk miatt hívom őket mert egymás elvárásainak öltöznek, így a kisfiúk gondolkoznak.
A közönségesen tálalt női lábakat ítélem el, az edzett izmos férfi lábakat nem értem miért kell takargatni..?
Így érthető a gondolkodásmenetem?
Amúgy annyira szánalmas, hogy mindig 14-16 évesekbe köt bele amiért bő pólót vagy bakancsot hordanak. Harisnyás férfi pedofil vagy, vagy miért foglalkozol ennyit gyerekekkel?Amúgy kb.egy éve figyelem a válaszait, akkor mindig 42/F hivatkozott magára.
Mostmar csak jót röhögök rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!