Tį nem unjátok a harisnyás férfit?
Számomra az is örömöt jelent ha van kit idegesítenem... És lám.
A többi csak plusz pozitívum. :)
Várjatok!
Itt is van egy homokos kislány meg a támogatói aki "fiúsabban" szeretne öltözni, ugye ez a homokos lájtos megnevezése.
Jó röhögést rajta is...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
11-es:
"Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy remete:
Unalmában, bánatában született egy gyereke!" XD
Ez csak azért teszi, mert olyan megbélyegzők vele szemben és azzal, aki pasiként harisnya kedvelő. Ha evidens lenne, hogy pasik is szeretik hordani, akkor nem tépné így magát.
A nők között is van harisnyafétises, itt a gyakorin is, gyakran hozzászólnak harisnyás kérdésekhez, hogy ők mennyire imádnak harisnyát hordani stb. Sőt van harisnya nevűek is pl harisnyababee, ivyl.
Tehát ha nem piszkálnák a harisnya kedvelő pasikat, akkor nem jönne a szokásos kettős mércés dumával, és több pasi felvállalná, hogy harisnya kedvelő. Ahogy én is felvállalom, annak ellenére, hogy a elmúlt 20 évben, annyira ki lettek a harisnyakedvelő pasik gúnyolva, hogy sosem fog divat lenni, sem elfogadott. Igaz sok embert eddig sem érdekelte eza szokás.
18!
Én nem másnak hanem magamnak öltözök!
Ha így tenne az a sok harisnyakedvelő akkor semmi gond nem lenne, csak van köztük olyan akinek előrébb van az hogy az idegeneknek megfeleljen.
Én nem tartozom közéjük, magasról le..arom azokat akiknek ez nem tetszik.
Pont úgy teszek akik a példamutatóim ebben a témában, ők pedig a férfi ruhát viselő nők! Itt is van egy a 39-es versenyző személyében csak hát mint tudjuk itt férfi gyűlölet van részrehajlással és ő róla szó sem esett pedig nyíltan vállalta , hogy férfi ruhát hord utcán.
De az ilyen nők is sz.rnak mások vélenényére, hát akkor miért ne tenném én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!