Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrág / leggings ?

Cicanadrág / leggings ?

Figyelt kérdés
Cicanadrág vagy leggings viseléséről mi a véleményetek, egyet értetek-e velem ? Az enyém: már egészen alsótól hozzá kéne szoktatni a gyerekeket ( itt most főleg fiúkra gondolok ), hogy sport specifikus ruházatot viseljenek. Egy hosszított felsővel, ahogyan egyébként a lányoknak is hordani kéne, semmi olyat nem mutat. Akik a sporthoz való megfelelő öltözködést kritizálják, homofóbok, fedofilok vagy egyszerűen nincs ennyi IQ-juk sem. Érdekes az ő gondolat menetüket kicsit más szemszögből nézni és máris megvan, hogy melyik is a vélhetően "helyes" döntés. A szemszögük: a lányok viselhetnek olyan ruhát, amiben látszódik a fenekük, meg némelyiknek domborodik szépen ami elől van és ezt ugyebár tetszetős, a fiúk meg, ha hosszított felsővel is viselik, mááár homo.osok, meg stb..., holott csak kényelmes viseletben szeretnének sportolni. A véleményem, hogy vagy mindenki viselheti megfelelő helyen, ( pl.: otthon, sporthoz... ) mert személy szerint undorítónak tartom, amikor egy lány egy iskolai vagy más ünnepségen ilyenben van, ráadásul olyan felsővel ami nem takar, na most az előbb említett okos embereknek ez megintcsak tetszik, visszakanyarodva szóval megfelelő helyen és megfelelő módon, nem úgy mint az előbbi példában még sporthoz sem ! Vagy akkor senki ne hordhasson. Döntsük el, sokat mutat ? Akkor senki ! Kényelmes és lehet normálisan viselni ? Akkor mindenkinek jó választás ! PONT.

2020. máj. 30. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Én sportoláshoz mindig tapadós edzőnadrágot szoktam hordani. Az olyam vastagabb anyagú, a bugyi körvonala sem látszódik át. Ahhoz nem húzok hosszított felsőt, mivel futásnál baromi kényelmetlen lenne. Futáshoz csak tapadós dolgokat húzok felülre és alulra is, mivel ha lengét és hosszítottat húznék, az hátráltatná a gyorsaságot.

Otthonra simán felhúzom a cicanadrágot is, sima derékig érő pólóval, mivel senki sem látja.

Viszont utcára, iskolába, munkahelyre semmiképp sem húznék ilyet.

Fiúknak szerintem sportoláshoz sem gáz egyáltalán, ha tapadós nadrágot húznak, ami kiadja a formákat, mert másban elég nehéz lenne mozogni.

Konkrétan a futást írom, mert ebben vagyok jártas. Mackónadrágban csak nem mehet el senki futni.

25N

2020. máj. 30. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Futashoz en is veszek ugymond tapados hosszu nadrag tipusu alaoltozetet, de mindig veszek ra egy rovidgatyat. Magaban egy nagy, eros ferfi lab eleg furan nez ki szuk leggingsben. F25
2020. máj. 30. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Én szívesen hordok leggingst, én mondjuk vékony alkatú vagyok, pasi, így nem néz ki hülyén azt mondják. Amúgy is jobban kedvelem a passzos nadrágokat, mint a bőeket. A melegítő naci, torna, sportcipő, sort gatya is sport célra lett kitalálva, mégis alapvető, hogy hordják. A férfi legging még valamiért tabu téma, a meggings hullám anno jól példázta mit gondolnak róla. Pedig én jobban szeretek ilyenkor 20-25fokba leggingsben lenn, mint rövidnadrágba, vagy farmerba.
2020. máj. 30. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
A cicanacit úgy kell hordani, mintha egy vastag harisnya lenne. Tehát mindenképp kell fölé még valami, ami takarja a feneket.
2020. máj. 30. 18:04
 5/9 ívy1 ***** válasza:
79%
Én azt gondolom hogy nőknél a vastagabb leggingset be lehet vállalni rövidebb felsővel,persze ha nincs tevepata. A férfiak sporthoz simán hordhatnak ilyet,persze azért ott sem mutatós a domborodás.
2020. máj. 30. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Én férfiként irtozom a leggings szerű sport gatyáktol pedig skinny farmereket hordok.

De azokba a leggingsekbe még azis látszik hogy kinek mekkora a szerszám

2020. máj. 30. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a leggings vagy cicanadrág ki hogy nevezi az egyik olyan kedvenc ruha amit tényleg nagyon szeretek hordani. Számomra nagyon kényelmes, mert viszonylag könnyű ruha, és könnyű benne mozogni, futáshoz egyéb szabad foglalkozáshoz kizárólag csak cicanadrágot veszek fel. Nekem ez jön be. De mások véleménye meg hidegen hagy, de azt biztosan mondhatom, volt aki meg jegyezte mi van b@szki... mel__g vagy??? Na most erre mit mondjak?? Az biztos utcán nem szoktam viselni mert na.... úgy is tudjátok. Arról nem is beszélve hogy télen mennyire jó viselni a nadrág alatt ha még nincs olyan oldenáré hideg.

Úgy hogy nekem az a tapasztalatom hogy még mindig vannak olyanok akik sajnos bu__nak nézik az olyan fiút/férfit, aki ilyen vagy ehez hasonló testhez "simuló" ruhát vesz fel, de csak azt nem értem ha neki ez kényelmes akkor miért akarja át formálni egy más irányba!

Nagyon sok olyan sport van ahol a sport ruházat ilyen jellegű, most mondhatnám a bicikliseket ott is az alsó felső testre simulót viselnek, vagy a tornászokat ők is viselnek tornadresszt, de ha te akarsz viselni tornadresszt már mindjárt bu__i vagy!! Vagy a birkózók meg bodyt viselnek. Nekik miért nem szólnak be??? Meg mondom én, mert fosik hogy kapna egy akkora pofont hogy le szálna a feje!!! Már bocsánat de egy kicsit el tértem a témától, de szerintem egy részben ez is hozzá tartozik. Ha nem akkor majd le pontoznak!

2020. máj. 31. 06:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig aztán mindenki tudja mit hordanak a bxxzik, elég ha csak mgnézzük a pridén készült felvételeket.

Bizony hogy bermudát, térdig érő rövid nadrágot.

Akkor homárkázóktól kérdezném ki is öltözik melegesen..?

2020. jún. 1. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A cicanadrág/leggings fura lenne. Olyat nem hordok. De pl biciklizni a tapadós fazonú betétes rövid bicikls gatyában szoktam, nem öltönyben. Nem érdekel ki mit gondol, meg mi domborodik. Ehhez ez való, ez kényelmes.

Én azt sem értem, hogy újabban fiúknál a rövidgatya mért nem érhet jelentősen térd fölé? Én nyáron utcára is simán combközépig érőket hordok. Szerintem jól áll, jól érzem magam bennük, nem fogok megsülni a kánikulában és nem érdekel ki mit gondol.

27/F

2020. okt. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!