Lányok Budapesten tudtok olyan helyet ahol venni lehet feszülős cicanacit leggingst. Milyenek vannak (szín minta márka) Hol szoktatok venni? És miért szerettek hordani miért olyan divatos? Korotokat légyszives irjátok a válaszba
Figyelt kérdés
Cicanadrág.
Kinai piacon milyenek vannak pl?
2018. ápr. 12. 09:14
1/2 anonim válasza:
Szia, leggingset már kb mindenhol lehet venni. H&M, C&A, Reserved, Bershka, Zara, New Yorker, stb. Leértékelésekkor meg jobban jársz, mint a kínain...
Nekem van H&M-ből hasított bőr hatású, ami nyáron hűs, télen melegérzetű, 3000ft alatt volt. Stradivariusban vettem virágmintásat 3500-ért, nagyon jó, minőségi, nem az a hű de vékony fajta. Reservdből pepitamintás kb 1300ft volt, Pull&Bear virágmintás 5 éves és 2000ft körül volt... Szóval akárhol. Azért szeretem, mert kényelmes nagyon. Télen a farmer hideg, jobb szeretem a leggingset, nyáron meg "hűsítőbb". Persze hordok farmert is de imádom a leggingseket. 29L
2/2 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy vettem már olcsót is és azok kilyukadtak... mentek a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!