Lányok Budapesten tudnátok olyan helyet ahol lehet venni feszülős cicanacit leggingst. Illetve milyenek vannak (szín minta márka) Hol szoktatok venni? És miért szerettek hordani miért olyan divatos? Korotokat légy szíves írjátok a válaszba
Figyelt kérdés
Cicanaci Leggings2018. jún. 9. 10:49
1/2 anonim válasza:
Sima fekete H&M-ből.
Azért hordom, mert nagyonnagyon kényelmes és ha megfelelően kiegészítőzök el lehet kerülni a prolis hatást, ami egy mintás esetében lenne:D Mintásat maximum itthon hordok vagy sportolni.
Azért divatos, mert kényelmes, olcsó és sokoldalú ruhadarab.
20L
2/2 ívy1 válasza:
Azt talán nem árt tudni hogy a cicanaci alapból feszülős.Nem pesti vagyok,ilyen téren nem tudok segíteni,de szerintem nincs olyan butik ahol ne lehetne kapni. Én azért szeretem mert kényelmes,jól variálható,jól érzem magam benne,sokféle van.30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!