Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság nem divat a kilátszó...

Manapság nem divat a kilátszó melltartó pánt?

Figyelt kérdés

10 éve még nagy divatja volt a dolognak, kb. mindenki így hordta az ilyen kivágottabb hátú felsőket is:

[link]

[link]

Férfiként írom ki a kérdést, én mindig is borzasztó dögösnek találtam ezt. Az utóbbi években nagy sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb ilyent lehet látni, mindenki valami trükkös megoldással igyekszik elrejteni a pántokat.

Van akit ez nem érdekel és továbbra is a kilátszó pántok híve? (természetesen hétköznapi körülmények között, egy irodában vagy alkalmi viseletként már szerintem is egy picit sok lenne)

2020. máj. 29. 09:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
95%

Jaj megint te vagy mint a rövid nadragos kérdésnél? 😃

De megkeseredett fazon lehetsz

2020. jún. 7. 17:45
 32/40 anonim ***** válasza:
40%
De ez rád is igaz lehet, mert te is mindenhol ott vagy...
2020. jún. 9. 16:14
 33/40 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy en ki vagyok? 😃
2020. jún. 9. 19:30
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

És te azt hogy én?

Annyit tudunk egymásról , hogy minden hasonló kérdésnél ott vagyunk.

Mert ha te nem lennél ott akkor engem sem vettél volna észre...

2020. jún. 10. 07:31
 35/40 anonim ***** válasza:
Százalék, stílus stb 😉
2020. jún. 10. 10:54
 36/40 anonim ***** válasza:
44%
Az első képen az inkább egy homokgombóc mintsem egy szexi nő.
2020. jún. 11. 14:46
 37/40 anonim ***** válasza:
77%
Én általában nyáron is inkább rövidujjú crop topokat hordok, hogy ne kelljen aggódnom a pánt miatt. Viszont van egy magas nyakú (kulcscsontig érő), vékony pános felsőm, amihez akárhogy akasztanám össze, raknám keresztbe a melltartópántot, mindenképp kilátszana, de csak testszínű, egyszerű vastag pántos melltartóval veszem fel, még sose néztem meg vagy szóltak be miatta, szerintem nem is látszik annyira, főleg ha keresztbe teszem.
2020. júl. 3. 15:52
 38/40 anonim ***** válasza:
Ez divat sosem volt, csak nem fordítottak rá kellő figyelmet. Most is látok olyant akinek kint van és nem zavarja. Szerintem nagyon nem esztétikus és szexinek sem tartom. Én olyan felsőket hordok ami takarja, mert a pánt nélkülit nem tudom elviselni. Azt sem, ha a hátsó része felcsúszik a lapockámra. Az még a kilógó pántnál is gázabb.
2021. jún. 19. 20:27
 39/40 anonim ***** válasza:
Hát igen, a férfiak mindig is buktak az ízléstelenségre.:D
2021. jún. 19. 21:07
 40/40 A kérdező kommentje:
Hát igen, a nők mindig saját maguknak akartak tetszeni... 😅
2021. jún. 20. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!